Na našem území panují mrazy, jak Česko, tak Slovensko je zavalené sněhem. Není divu, že snímky Dary Rolins v bikinách, u moře nebo v pralese leží v žaludku mnoha lidem. Až tolik štěstí, radosti a pohody jí nepřejí.

„Dám milion tomu, kdo mi prozradí, podle čeho a kde měří pravost štěstí. Věty typu ‚Ale toto není šťastný úsměv, Darinko‘ mě ubíjí. Když se nesměji, jsem nešťastná, když se směji, jen maskuji, že jsem nešťastná,“ rýpla si zpěvačka na sociální síti do svých kritiků.

„Proč je v lidech zakořeněná představa, že žena může být šťastná jen po boku muže? To, že někdo přijde a odejde, z nás přece automaticky nedělá oběť. Mám skvělou práci, která generuje dost peněz na to, abych se mohla postarat nejen o svou rodinu, ale dost často pomohla i těm, kterým něco chybí."

„Věřte, nevěřte, ale po večerech opravdu neroním slzy do polštáře, že mě nikdo nechce. Už mě, prosím, nelitujte. A nehaňte nikoho, kdo podle vás může za můj údajný smutek,“ vysvětlila Dara, která se tak nepřímo zastala i bývalého partnera Patrika Vrbovského alias Rytmuse. S tím se po sedmi letech rozešla a netrvalo dlouho a Rytmus se zasnoubil s novou láskou Jasminou Alagičovou a nyní čekají své první dítě.

VIDEO: Gábina Partyšová se postavila na stranu Dary! Rytmusovo chování ji vytáčí.

Video
Video se připravuje ...

Gábina Partyšová se postavila na stranu Dary! Rytmusovo chování ji vytáčí. Markéta Reinischová, Aleš Brunclík

Fotogalerie
41 fotografií