Herečka zemřela před dvěma roky. Svých dětem – synu Ondřejovi a dceři Daniele – odkázala chalupu v Jizerských horách a překrásnou vilu v pražských Vysočanech, kde žila. Tu předtím vlastnila ze dvou čtvrtin a zbytek byl psaný na obě její děti – syna Ondřeje a dceru Danielu.

Chalupa už za života »kouzelné babičky« patřila dceři, neboť se jí Ondřej dobrovolně vzdal.  S rodinou – manželkou Alicí Kovácsovou (52) a jejich dětmi Hugem (10) a Rozálií (21) – si pořídil jinou venkovskou usedlost.

„Ondřej s Danielou už dávno mají v Praze svoje bydlení, kde jsou šťastní. V domě po mámě ani jeden bydlet nechtěl, a pronajímat ho? To jsou samé starosti a investice, tak ho někdy loni v létě prodali,“ řekla sousedka Havelkové. Oba ze sourozenců dostali za chalupu pár milionů a Ondřej je okamžitě investoval – koupil ve vesničce na Kanárských ostrovech dům u moře.

Nejvíc dní v roce na Fuerteventuře tráví manželka se synem Hugem, který tam začal navštěvovat španělskou školu. Odpočinout si čas od času k moři zalétne i dcera, herečka Rozálie, jež žije momentálně v Belgii, kde vystupuje v cirkuse.

A pokud zrovna nemá Ondřej turné či jiné pracovní povinnosti, veškerý svůj volný čas tráví také na Kanárech, kde začal být šťastný především mezi starousedlíky. A při jedné příležitosti se tam teď Havelka náhodně potkal se Světlanou Nálepkovou (58), která na Kanárech trávila dovolenou. Herečka se s kolegou okamžitě vyfotografovala a snímek potom zveřejnila na svém facebooku.

VIDEO: Ondřej Havelka po smrti mámy Libuše Havelkové: Jsem často down...

Video
Video se připravuje ...

Ondřej Havelka po smrti mámy Libuše Havelkové: Jsem často down... Blesk TV

Fotogalerie
37 fotografií