Tamara Klusová, manželka zpěváka a samozvaného spasitele Tomáše Kluse, na instagramu funguje jako zkušená influencerka. Aby také ne, jenom na téhle sociální síti ji sleduje na 145 tisíc fanoušků, což je poměrně dobré číslo. Byť neustále ve svých příspěvcích zdůrazňuje, že nedělá sponzorované příspěvky, velice často něco propaguje, ať už ekologické oblečení, kosmetiku nebo třeba kadeřnictví své známé. Ne vždy je to ale jejím příznivcům po chuti, a jelikož je internet velmi anonymní, mnozí uživatelé se neváhají k lecčemu vyjádřit.

A Tamara to podle všeho nezvládá, jak si alespoň postěžovala na instagramu. Nemohla totiž vychválit svou oblíbenou organickou rtěnku. Tedy, mohla, ale… cítila se být světem sociálních sítí utlačována. Patrně. „Můžu tohle napsat? Nerozpoutá to zase brutální diskuzi? Můžu tady označit rtěnku, která je naprosto boží, a vím, že paní, která je sem vozí, bude mít ooobr radost a moc ji to pomůže… No jo, ale nebudou si zase lidi myslet, že je to nějaká skrytá reklama?“ stěžovala si tahle trojnásobná maminka, která vzápětí v komentářích onu značku rtěnky svým věrným samozřejmě odhalila.

„Nenaštvu tímhle názorem támhle toho a neublíží tahle věta téhle skupině? Ale vždyť to tak cítím! Ježíš, tady na ty fotce nejsem nalíčená a budou mi zase psát ty 4 paní, které to neuvěřitelně pobuřuje… Bla bla bla… Jen vám chci napsat, že si poslední dobou připadám, že pomalu ale jistě cenzuruju sebe… A to fakt nechci. Protože to pak celé moje bytí tady postrádá naprostý smysl,“ rozumovala na svém profilu. „Asi si naordinuju nějaký IG detox. Já fakt nevím…“

„Mám určité zkušenosti s roční pauzou. Za mírný poplatek či rtěnku, rád poradím,“ reagoval na lehce depresivní post její choť, písničkář Klus, jenž sociální sítě využívá nejen k šíření dobra, pravdy a lásky, ale i odhalování svého nejniternějšího soukromí. Naposledy mu například posloužil instagram k veřejnému přiznání jeho častých nevěr, které mu Tamara chápavě odpustila.

Ostatní ženy tentokrát Tamaru vehementně podpořily a Klusová jim nakonec „za injekci pozitivní energie“ dojatě poděkovala ve svých instastories. Není to přitom poprvé, co si Tamara Kusová veřejně stěžuje na instagramu, naposledy ji takhle dostal na kolena profesionální provokatér a starosta Řeporyjí Pavel Novotný (38).

Ten se do ní ostře obul na facebooku a poukázal na její snahu se za každou cenu zviditelnit na svém slavném manželovi. Popisoval, že Klusová se už před lety pokusila prorazit v pěvecké soutěži Hlas, kde ovšem neměla úspěch a jistě by zapadla - kdyby se jí nepodařilo vdát za celebritu, kterou tehdy přebrala kamarádce. Od té doby se profiluje jako zpěvačka, spisovatelka, ilustrátorka a guru všech dokonalých matek.

VIDEO: Tamara Klusová na akci Maminka roku: Sázím na osobní setkání

Video
Video se připravuje ...

Maminka roku: Sázím na osobní setkání Maminka/Karel Dlabač

Fotogalerie
38 fotografií