Krize v manželství modelky a moderátorky Agáty Prachařové a herce Jakuba Prachaře stále graduje. Poté, co na Velikonoce odjel s přáteli do Anglie, a pak – místo toho, aby doma utěšoval vyděšenou manželku, k níž se v té době kdosi vloupal – zamířil s přáteli na chalupu do hor. A tam přiléval oleje do ohně parodováním jejího pořadu Máma nad věcí, zatímco ona zveřejňovala na sociálních sítích zprávy údajně usvědčující Jakuba z nevěry se Slovenkou Dianou Mórovou (49) a jiné depresivní statusy.

Poslední příslovečnou kapkou se podle všeho stalo to, že si Agáta přes zákaz svého manžela pořídila psa, fenku Bonnie. Herec, který v současné době září na plátnech kin rolí podivínského spolubydlícího hlavní hrdinky romantického snímku Lovení, se nyní sice vrátil domů, pobyl zde ovšem jen pár minut a s manželkou se ani neviděl – Agáta totiž odešla z domu za pracovními povinnostmi, dcerku Miu (1,5) vzala babička Veronika Žilková (57) na procházku a Agátina syna Kryšpína (7) odvezla chůva na fotbal.

Prachař naběhl do domu, který sám navrhoval a postavil takřka vlastníma rukama, a provedl bleskovou akci: za pouhou čtvrthodinu si sbalil věci. Na svém zběsilém úprku z vily se jenom těsně minul se svou tchyní, která je nyní Agátinou jedinou oporou a která se zrovna s Miou vracela k vile.

„Jakub přesně věděl, kdy nebude doma a nebude se svojí ženou muset potkat,“ svěřil Blesku zdroj z okolí utrápené Prachařové. Místo usmiřování a vysvětlování se tak známý herec nejspíš raději vyhnul všem hádkám... ačkoliv poněkud svérázným způsobem.

Podle informací Blesku Prachař následně dorazil do kasína na okraji Prahy, kde ho čekaly pracovní povinnosti. I přes obavy slib nakonec dodržel a kšeft odmoderoval. Také Agáta se celý večer pro rodinnou kasu otáčela. Na večírku pobíhala s fotoaparátem a na první pohled na sobě nedávala nic znát. Tvář profesionálky zachovala také na selfíčkách, kterými z akce zásobovala své sociální sítě. 

VIDEO: Prachař o tchyni Žilkové: Doma jen mlčíme, už jsme si vše řekli

Video
Video se připravuje ...

Prachař o tchyni Žilkové: Doma jen mlčíme, už jsme si vše řekli. Kateřina Štichová, Aleš Brunclík

Fotogalerie
26 fotografií