Sobota 27. dubna 2024
Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav
Polojasno 18°C

Válka Prachařových: Agáta si přes zákaz pořídila Bonnie, v pořadí asi dvacátého psa!

Autor: balm - 
25. dubna 2019
05:20

Manželství Agáty (33) a Jakuba (35) Prachařových prochází v současnosti velkou krizí. Na šesté výročí jejich svatby se měl pár podle vyjádření Agáty na sociálních sítích dokonce rozejít. Příspěvek ale po chvíli bývalá modelka smazala. Problémů v manželství bylo údajně několik, poslední kapkou (či snad tlapkou?) pro Jakuba ale měl být fakt, že si Agáta i přes jeho zákaz pořídila psa!

Takzvanou poslední kapkou pro Jakuba Prachaře mělo být to, že si Agáta domů pořídila psa i přes jeho zákaz. „Ne že by nebyl Jakub milovníkem zvířat, jen si myslí, že na něj nebudou mít čas. Navíc si rád střeží své soukromí a nebyl ani dvakrát nadšený, když se začalo v jejich kuchyni natáčet,“ prozradil Blesku Prachařův kamarád. Agáta se totiž vrátila na obrazovky s pořadem Máma nad věcí, který vzniká převážně v jejich domě a zejména v kuchyni. 

Fenku Bonnie, s níž se Prachařová poprvé pochlubila na sociálních sítích v neděli, prý zachránila od života v útulku. „Jestli něco není vtip, tak to, že naše rodina se rozrostla. Náš pátý člen, pejsek, měl jít do útulku. Je to fenka a je nejlepší," napsala Prachařová k příspěvku na instagramu k fotce psí slečny. Navíc v příspěvku označila i svého manžela, který z toho ale určitě radost neměl. 

Agáta totiž nemá úplně nejlepší pověst, pokud jde o čtyřnohé mazlíčky. V minulosti se jí dokonce říkalo  „Psí macecha Agáta". Během svého života si totiž brunetka pořídila už přes dvacet štěkajících chlupáčů, žádný z nich u ní ale dlouho nevydržel.

Několik psů od ní uteklo a jednoho z nich, výmarského ohaře, nechala na rozpáleném betonovém dvorku svého domu, zatímco si odjela na dovolenou. Není tedy divu, že se už od začátku vztahu Jakub vyjádřil jasně. Pokud si Agáta pořídí dalšího psa, bude rozvod. „Můj manžel řekl, že kdybych přivedla domů nového psa, tak ode mne odejde. Jsem pod nátlakem,“ přiznala tehdy modelka, která se sice ráda obklopuje psími mazlíčky, ale žádného dlouho nemá.

„Někteří jsou už mrtví, ale ne že bych je sama zabila. Vždycky jsem je dala do lepších rukou, než jsem měla já,“ připustila před několika lety sama Prachařová. Ostatně ani řada jejích fanoušků rozhodnutí pořídit si nového chlupáče nechápe. „Dávám jí půl roku, maximálně rok. Pak se psa zase zbaví," píše v diskuzi jedna z Agátiných »fanynek«. 

„Těch pejsků už u vás bylo," diví se další. „Takže pes zase tak maximálně na měsíc," hodnotí situaci jiný z diskutujících. Nezbývá tak než jen doufat, že si Agáta nepořídila nového pejska jen z trucu. Už jen proto, že smutných psích osudů už je u nás až dost...

VIDEO: Prachařova údajná nevěra. Agátina rodina v pohotovosti! A Heidi porušuje zákazy zesnulého muže

Video  Prachařova údajná nevěra. Agáty rodina v pohotovosti! A Heidi porušuje zákazy zesnulého muže  - Bára Horáková, Lukáš Červený
Video se připravuje ...

khpetr ( 25. dubna 2019 22:07 )

-Naajděte nah zeny ve vašem městě zde : til.pw/nahe

stromyvlese ( 25. dubna 2019 21:54 )

Ta ženská nikdy nepracovala, nejdřív se nechala platit za to, že se fláká po večírcích, teď otravuje kdekoho v televizi se svými nápady, oblékání, vaření....nic z toho neumí. Je až s podivem jak je ta ženská bez talentu. Jen využila jména rodičů, ale to se nevyplácí. Jak je taky vidět. A dotoho všeho ještě namotá psa, zvíře a děti v rodině plné hádek, no, to je dobrý základ.

bibijana ( 25. dubna 2019 21:04 )

To je ale proch.c.aná mr.ch.a!!!! Útulky, už jí žádného psa nedávejte!!!! Patří na černou listinu zrůd,týrající psy.Bláznivá osoba,které média na svých stránkách dávají prostor a ještě ji za to bohatě platí

majojo ( 25. dubna 2019 18:45 )

A na tohle si Blesk tlapky neposvítí? Asi mají spoustu starostí, jak rozdělit umaštěnejch geset hadrů patnácti ú§tulkům.

tmspetrs ( 25. dubna 2019 17:41 )

[0Najděte nahe zeny ve vašem městě zde : til.pw/nahe

Zobrazit celou diskusi