Seznámili se už jako děti, když spolu točili reklamu. Jejich láska ale naplno propukla až o několik let později. Zatímco Prachař randil několik let s herečkou Marthou Issovou, Agáta se dala dohromady s Miroslavem Dopitou, se kterým má dítě Kryšpína. Vztah jim ale dlouho nevydržel, po roce ho totiž kvůli neustálým nevěrám vykopla z domu. 

V září 2012 se cesty Agáty a Jakuba spojily znovu. „V podstatě jsem byl takový sběratel mršin, když už nevíte kudy kam, obvoláte staré známé. Ne, dělám si srandu, ale je pravda, že to mezi námi bylo o kus jednodušší, než kdybych musel úplně od začátku," prozradil herec, jak jejich románek vznikl. 

Dvojitá svatba

Jen o půl roku později šokoval pár v dubnu 2013 utajenou svatbou. Jednou se ráno rozhodli, že se vezmou, ještě ten samý den odjeli do hotelu v Mariánských lázních a tam do toho praštili. 

Jejich rozhodnutí ale zklamalo rodinu, která u toho nemohla být, a tak pro ně o měsíc později uspořádali velkou veselku a vzali se vlastně podruhé. „Poprvé to bylo narychlo, taková punkerská svatba. V šest ráno jsme si to řekli a v sedm jsme se brali. Jenže rodina z toho pak byla posmutnělá, že jsme ji vynechali, tak jsme to udělali ještě jednou," vysvětlil člen skupiny Nightwork důvod jejich dvojité svatby. 

Velká lež o výletu do USA

Necelé dva roky po svatbě přišla první velká krize. Prachařová odletěla za oceán, kde měla brouzdat po nákupech. Jenže podle zdroje, který byl svědkem nevěry, se na místě Agáta setkala s hokejistou Jiřím Tlustým. Ten byl mezi modelkami proslavený tím, že jim posílal fotky svého nahého těla, včetně své chlouby.

„My nemáme krizi, ale Agáta mi lhala,“ řekl nám tehdy naštvaný Jakub. Přes média na sebe křičeli, Jakub byl vzteky bez sebe a Agáta ho prosila o odpuštění. Nakonec se situace uklidnila, ale od té doby Jakub občas pustil do médií prohlášení o rozvodu, nebo o tom, že chce být sám. 

Myslím, že by mi pomohlo být sám. Občas. Nemít výčitky, že by to jako vypadalo, že rodinu nemám rád. V rámci duševního zdraví a pohody pro ostatní je někdy nutný být trochu sobec. Myslím, že to bytostně potřebujeme. Všichni," nechal se slyšet Jakub v květnu 2016.

Agáty údajná nevěra s fotografem

V roce 2017 přišla druhá velká krize. Když si fotograf Dereck Hard pustil pusu na špacír, že s ním vdaná Agáta Prachařová (31) měla poměr, tvrdila, že ho nezná, a na obranu pustila do světa informaci o svém těhotenství. Okamžitě se začalo spekulovat, zda je otcem dítěte skutečně její manžel Jakub Prachař, nebo onen fotograf.

Agáta byla ve čtvrtém měsíci těhotenství obviněna z nevěry, která Jakuba tak zasáhla, že se chtěl rozvést, a svůj žal utápěl v alkoholu. Jen co se probral z jednoho alkoholového tahu Prahou, už se chystal na další. O měsíc později se k situaci konečně vyjádřila Agáta. 

„Ano, občas jsou situace na ho*no, občas uděláte věci na ho*no, ale důležité je říct si, proč a jak... Prostě všechno,“ rozpovídala se modelka. Pár se pak po několika vyhrocených situacích vydal do jižní Itálie, kde se jim manželskou krizi podařilo zažehnat.

Opuštěná Agáta na Velikonoce

Nyní po téměř dvou letech promluvila o rozchodu sama Prachařová na svém instagramu. „Rozejít se na výročí umí málokdo,“ napsala v sobotu večer na svůj profil pod svatební fotku. Příspěvek sice po chvíli odstranila, ale i tak připustila, že něco není v pořádku. 

„Když se všechno hroutí, vím, že nejsem na světě sama,“ napsala Agáta k fotce svých dětí, se kterými trávila Velikonoce. Její manžel se už na Zelený čtvrtek vypravil na fotbal do Anglie a po návratu do Česka nezamířil domů, ale s kamarády na hory. Skoro to vypadá, jako by kopíroval své chování z roku 2017 a radši si užíval s kamarády, než řešil domácí problémy. 

Agáta pak na svém instagramu zveřejnila anonymní zprávu, která má usvědčovat Jakuba z nevěry se slovenskou herečkou Dianou Mórovou. Jestli se Agátě a Jakubovi podaří dostat i přes třetí velkou vztahovou krizi, ukáže čas.

VIDEO: Agáta Prachařová: Nový pořad se točí v jejich vile! Koukněte se, kde je Kuba nejšťastnější

Video
Video se připravuje ...

Agáta Prachařová: Nový pořad se točí v jejich vile! Koukněte se, kde je Kuba nejšťastnější Markéta Reinischová, Aleš Brunclík

Fotogalerie
61 fotografií