„Vévoda a vévodkyně z Cambridge s vámi s potěšením sdílí tři nové fotografie prince Louise v předstihu před jeho zítřejšími prvními narozeninami," objevilo se na oficiálních sociálních sítích britské královské rodiny již v pondělí odpoledne společně s třemi obrázky již ročního Louise, které odhalily, že chlapeček zdědil podobu hlavně po mamince a má její velká kukadla i tmavší vlásky. Na rozdíl od svých starších sourozenců, kteří mají oči a rysy spíš po tatínkovi a jeho straně rodiny.

Na krásných fotkách je také dobře vidět, že malé princátko se už má opravdu k světu a objevuje už i přírodu. Na jednom záběru se totiž plazí v trávě a červený svetřík už má pořádně zaneřáděný, jako každý správný kluk. Na dalším snímku se zase oslavenec tváří trochu nejistě a na sobě má modrý svetřík s límečkem a s veselým obrázkem pejska. Možná že Louis jednou (až přijde do puberty) nebude z takového roztomilého motivu nadšený, zato lidé po celém světě už nyní stejné oblečení hromadně vykupují, aby jejich potomci mohli nosit to samé jako člen královské rodiny. 

„Snímky byly pořízeny tento měsíc vévodkyní u nich doma v Norfolku," odtajnil též příspěvek zveřejněný na twitteru a instagramu. Zatímco některé fanoušky to poněkud překvapilo a hned se jali chválit, jak je Kate šikovná fotografka, pro většinu to není žádná velká novinka. Choť prince Williama (36) už podobně fotila i své dva starší potomky - prince George (5) a princeznu Charlotte (3). Nejenže si nemusí domů pouštět žádného oficiálního fotografa, a má tak sama přehled o tom, jaké fotky jejích dětí svět uvidí, ale dává jí to též šanci projevit svůj talent.

Princátko Louis přišlo na svět 23. dubna 2018  v St. Mary's Hospital a jeho hrdí rodiče s ním ještě ten den vyšli před porodnici, aby ho ukázali celému světu. Takové »vystavování« se ale podle všeho nelíbí švagrové Kate, vévovodkyni Meghan. Ta společně s manželem, princem Harrym (34), oznámila, že nic takového rozhodně dělat nebude. Kromě toho dala přednost domácímu porodu. Jen těžko říct, kdy tak uvidíme další přírůstek královské rodiny.

VIDEO: Připomeňte si, jak malé princátko vypadalo těsně po porodu! Tehdy svět ještě neznal ani jeho jméno

Video
Video se připravuje ...

William a Kate představili třetího potomka! Youtube/The Royal Family Channel

Fotogalerie
80 fotografií