Známá modelka má za sebou smutné velikonoční svátky jen ve společnosti dětí. Její manžel se už na Zelený čtvrtek vypravil na fotbal do Anglie. „Na chvilku v ráji. Fotbal, londýnský pub, pivo, kamarádi a super fotbal. Juchů!“ popisoval na instagramu zážitky ze zápasu Chelsea – Slavia. Problém je, že po návratu z výletu do Česka údajně nezamířil za rodinou. „Rozejít se na výročí umí málokdo,“ napsala pak v sobotu večer na svůj profil pod svatební fotku Agáta.

Odjel na hory!

Příspěvek následně odstranila s tvrzením, že šlo o vtip. Jenže kdyby to byl skutečně fór (všichni se hrozně nasmáli, ha, ha, ha), proč by ho mazala? Navíc v sobotu zveřejnila neveselých příspěvků víc. „Když se všechno hroutí, vím, že nejsem na světě sama,“ napsala Aguš, která za týden oslaví 34. narozeniny, k fotce svých dětí – Kryšpína (7), kterého má z prvního vztahu s Mirkem Dopitou, a Mii (1,5). Na dotaz Blesku, kde je Jakub, zároveň odpověděla velmi stručně: „Jakub je na horách!“

Rozvod?

Ke krizi se u Prachařů prý schylovalo už dlouho. „V poslední době byl Jakub na Agátu nepříjemný už i na veřejnosti. Prý ho přestalo bavit, jak si neustále chce něco vynutit, a tak začal stále víc času trávit s kamarády, než aby byl doma,“ svěřil zdroj Blesku. „Jakubova rodina už moc nevěří, že se těm dvěma podaří krizi zažehnat, a nejspíš dojde na rozvod,“ tvrdí člověk blízký Jakubovi.

Nechtěl psa!

Poslední kapkou, která nechala přetéct pověstný pohár, bylo, že i přes Kubův zákaz si jeho žena pořídila domů psa. „Ne že by nebyl Jakub milovníkem zvířat, jen si myslí, že na něj nebudou mít čas. Navíc si rád střeží své soukromí a nebyl ani dvakrát nadšený, když se začalo v jejich kuchyni natáčet,“ dodává Prachařův kamarád. Agáta se totiž vrátila na obrazovky s pořadem Máma nad věcí, který vzniká převážně v jejich domě. Potěšen herec určitě nebyl ani z dalšího manželčina příspěvku na sociální síti, kde ukázala tvář dcery Mii. Bylo to od narození poprvé!

Co dva roky, to oheň na střeše

První velkou krizi zažívala Agáta s manželem v únoru 2015, kdy ji Jakub nachytal u lži. Odletěla do Ameriky za hokejistou Jiřím Tlustým a jemu tvrdila, že byla u kamarádky. „Potvrzuji, že je to pravda! Moje žena byla v Americe a lhala mi!“ prozradil tehdy sám Jakub Super. cz.

Po dvou letech v březnu 2017 to na rozvod vypadalo podruhé. Když si fotograf Jakub Dereck pustil pusu na špacír, že s ním vdaná Agáta Prachařová (31) měla poměr, tvrdila, že ho nezná, a na obranu pustila do světa informaci o svém těhotenství. Okamžitě se začalo spekulovat, zda je otcem dítěte skutečně její manžel Jakub Prachař, nebo onen fotograf.

Fotogalerie
81 fotografií