Fotka se objevila na jejím instragramu v sobotu večer. Blesk.cz má screenshot k dispozici. U příspěvku byl označen její manžel Jakub Prachař. Lidé stihli pod fotku nasypat čtyřicet komentářů. V neděli ráno však na instragramu tato fotka už nebyla. Na profilu měla Agáta pouze fotky s dětmi, i tak popisek u fotek naznačuje, že se ve slavném manželství něco děje.

„Tak tady je..Moje láska…nemá ani jedno oko, ani dlouhý nos,“ napsala Agáta k fotce, na které drží svou dceru Miu, kterou dosud před médii i sociálními sítěmi bedlivě střeží. Připojila hashtagy ženy sobě a dívčí síla. Tomuto postu předchází galerie snímků s dětmi, Jakub Prachař nikde. „Naše trojka,“ stojí u fotky. 

Ještě návodnější je další příspěvek, který Agáta na svůj instagram umístila v sobotu. „Když se všechno hroutí, vím, že nejsem na světě sama,“ napsala Aguš, která za týden oslaví 34. narozeniny, k fotce svých dětí.

Agáta s Jakubem procházeli krizí na začátku roku 2017. Na modelku, která byla v raném stádiu těhotenství, padlo podezření, že byla Jakubovi nevěrná. Manželství to nakonec ustálo a nyní se dlouhé měsíce zdálo, že jim to opět klape.  „Ano, občas jsou situace na ho*- no, občas uděláte věci na ho*- no, ale důležité je říct si, proč a jak... Prostě všechno,“ řekla k tomu s odstupem modelka. „A třeba pokud si obě strany vše uvědomí, mohou se vracet zase zpět letadlem s klukem/ manželem a zažívat to, co vám všichni můžou jen závidět. Není to bezhlavá zamilovanost, je to porozumění,“ dodala Prachařová, která se ze svých pocitů vypsala také na blogu stalkerky.cz.

Fotogalerie
20 fotografií