Interpretka hitu Soumrak bohů nebo Bossa Nova Bára Basiková se po krachu třetího manželství s Petrem Polákem (40) zřejmě rozhodla, že nového muže ve svém životě už nepotřebuje. Jinak si nelze vysvětlit, jak je možné, že se z téhle dámy proměnila jako mávnutím kouzelného proutku v neudržovanou šedovlasou důchodkyni se strhanými rysy! Po boku o šestnáct let mladšího herce a producenta přitom vysloveně kvetla, vztah s mladým hřebečkem jí rozhodně svědčil.

Čas sice dříve či později dožene každého člověka, a je rozhodně velice sympatické vidět, že ne každá žena v šoubyznysu se mu rozhodne vzdorovat botoxem a plastickými operacemi, je ale otázka, zda cesta, kterou si drobná zpěvačka se silným hlasem vybrala, je zrovna ta správná. Nic se totiž nesmí přehánět, a rozhodně není potřeba podvolit se svým šedinám. Ty slavné pěnici jenom zbytečně přidávají roky navíc. Vedle svého syna Theodora (10) vypadala během nákupů málem jako jeho babička, ne maminka!

Třetí rozvod s mužem, na jehož bedrech by mělo spočívat několik exekucí na nemalé částky, zřejmě Basikové ublížil mnohem více, než jak dává během rozhovorů najevo. Kromě toho ji v době, kdy ji jistě nejvíce potřebovala, opustila milovaná maminka Daniela. Na pohřbu jí byl Polák viditelnou psychickou oporou a po celý dojemný obřad ji objímal a utěšoval, a zdálo se, že bývalí manželé k sobě mají stále velice blízko. Jenže co se stalo, nemůže se odestát...

VIDEO: A je to venku! Pravda o krachu manželství Báry Basikové

Video
Video se připravuje ...

A je to venku! Pravda o krachu manželství Báry Basikové Blesk TV

Fotogalerie
31 fotografií