Těhotná manželka prince Harryho (34) Meghan Markleová se rozhodla navrátit se ke staré královské tradici. Miminko by chtěla přivést na svět u sebe doma, ve Frogmore Cottage. Sama královna Alžběta II. se narodila v domě svých prarodičů v Mayfair a i ona rodila všechny své čtyři děti v zázemí svého sídla. 

Novinku o tom, že Meghan plánuje domácí porod, vyzvonili do světa její přátelé. Rozhodně prý ale nevyloučila porodnici, v případě, že by se objevily jakékoliv komplikace, například předčasný porod, císařský řez nebo potřeba epiduralu. 

Meghan se i přes vysoký stupeň těhotenství nachází ve skvělé kondici a denně cvičí jógu. „Domácí porod je pro Meghan nejpřijatelnější varianta, ale samozřejmě to záleží na tom, jak se budou věci vyvíjet," prozradil přání vévodkyně Meghan ohledně místa porodu její americký kamarád. Princ Harry prý svou manželku v tomto rozhodnutí naprosto podporuje. 

Navíc domácí porod by dal vévodkyni možnost absolutního soukromí, po kterém tolik touží. Na druhou stranu by ale musela miminko na svět přivést bez jakýchkoliv utišujících léků na bolest. I kdyby došlo na nutnost porodu v nemocnici, porodnice Lindo Wing, kde své děti přivedly na svět Diana i Kate, prý nepřichází v úvahu. Princ Harry i Meghan mají pocit, že by si tam připadali jako ve výstavní skříni. 

Meghan se také nelíbí pózování na schodech před porodnicí jen pár hodin po porodu. „Pokud jde o porod, každá žena se musí rozhodnout, co je pro ni a její miminko nejlepší. Královský tým bude samozřejmě zapojen, ale zatím se nedomluvili na tom, jak moc se zapojí," dodal kamarád královského páru. 

VIDEO: William a Kate představili třetího potomka! 

Video
Video se připravuje ...

William a Kate představili třetího potomka! Youtube/The Royal Family Channel

Fotogalerie
79 fotografií