Zatímco se Jakub Prachař obklopil hradbou mlčení, jeho manželka Agáta řádí jak tajfun. Blesku potvrdila, že velikonoční svátky strávila sama s dětmi Kryšpínem a Miou, ale před několika minutami na svém instagramu zveřejnila esemesku, která jí oznamuje, že jí byl její muž nevěrný.

„Bylo to před 2-3 roky, když Jakub byl v Bratislavě na natáčení Talentu. Spal v hotelu, kde jsem pracoval, a ráno, když na něj čekalo auto, aby ho odvezlo na vlakové nádraží, tak stále nešel. Šel jsem tedy zaklepat na jeho pokoj a říct mu, že na něj čeká auto. Slyšel jsem ženské zvuky a oba asi víme z jaké činnosti. Po chvíli přišel dolů na recepci, nastoupil do auta a odešel. O pár minut později sešla ze stejného poschodí Diana M., ale ona na hotelu pokoj na své jméno neměla, jen Jakub. A z toho vychází jen jedna věc," píše se ve zprávě, kterou Agáta obdržela a následně zveřejnila.

Je zřejmé, že tou Dianou M. je slovenská herečka Diana Mórová, se kterou Prachař seděl v porotě Česko Slovensko má talent. Už během vysílání si tahle dvojice dobře rozuměla a jejich vzájemné pošťuchování nebralo konce. Dokonce jednou prasklo, že byli v zákulisí údajně přistiženi při vášnivém polibku. 

Zda byl obsah SMS pravdivý, ví jen Jakub a Diana. A proč tuhle zprávu Agáta zveřejnila, místo aby podobné anonymy prostě ignorovala, ví zase jen ona. Jedno je jisté, krize v manželství Prachařových se rozhořela naplno...

VIDEO: Agáta Prachařová: Nový pořad se točí v jejich vile! Koukněte se, kde je Kuba nejšťastnější

Video
Video se připravuje ...

Agáta Prachařová: Nový pořad se točí v jejich vile! Koukněte se, kde je Kuba nejšťastnější Markéta Reinischová, Aleš Brunclík

Fotogalerie
26 fotografií