Netrvalo dlouho a slovenská herečka Diana Mórová se k nařčení, že měla románek s Jakubem Prachařem, který právě prožívá krizi s manželkou Agátou Prachařovou, vyjádřila.

Měli by si to mezi sebou domluvit a vyříkat si to kulantně. Když někdo někoho podvádí, udělá to tak, aby se to ta druhá osoba nedozvěděla. A děje se to každému třetímu, ne? Ale když se dva mají rádi, vždy spolu zůstanou. Třetí osobu v tom prostě není třeba hledat. Vztah jim to nezachrání, ani to neurychlí rozchod. Tentokrát by se už buď měli dát do kupy, nebo to vyřešit jinak. Problém je u nich dvou, ne u nikoho jiného,“ uvedla pro web eXtra.cz a vzápětí pletky se slavným českým ženáčem natvrdo odmítla.

 „S Jakubem Prachařem jsem nic neměla ani ve skutečnosti, ani ve virtuálním světě. To, že si rozumíme v práci, svědčí o tom, že nám to v Talentu funguje,“ tvrdí blondýnka.

„Když s někým pracuji a někdo začne přemítat nad tím, jestli jsem s dotyčným neměla románek, vlastně mě to těší. Je fajn, že ze mě něco vyzařuje, že mám nějaké fluidum, ale na přímo vám říkám, že s Jakubem nic nebylo,“ dodala herečka pro eXtra.cz, která má z předchozího vztahu syna Quida (13) a momentálně je oficiálně nezadaná.

VIDEO: Prachař na premiéře LOVEní: Před romantikou přepínám na fotbal!

Video
Video se připravuje ...

Prachař na premiéře LOVEní: Před romantikou přepínám na fotbal! Jana Marvanová, Jan Jedlička

Fotogalerie
37 fotografií