Princ Harry (34) s manželkou Meghan Markleovou vyvolali před časem kontroverzi, když oznámili, že chtějí porušit nastavenou tradici oznámení příchodu královského miminka světu ihned po porodu. Meghan se také nechala slyšet, že známá fotografie s novorozencem na schodech před porodnicí nepřichází v úvahu.

Bývalá seriálová a filmová hvězda Meghan Markleová má Hollywood v krvi, a tak není velkým překvapením, že chce příchod královského miminka oznámit ve velkém stylu. A to přímo na obálce módní bible Vogue. 

„Meghan je neoblomná v názoru na příchod jejího miminka, i přesto, že je to ve velkém rozporu s tím, co se od ní očekává. Bohužel to vyvolalo nepříjemné napětí mezi ní a královským palácem," nechal se slyšet zdroj z paláce britskému magazínu New!

Meghan je podle zdroje z královského paláce tou, která chce určovat podmínky poté, co přijde miminko na svět. Žádné rady ani protokol ji nezajímají, a to včetně doporučení od královny Alžběty II.

„Místo toho jedná s magazínem Vogue o exkluzivním domácím focení, jakmile na to bude připravena. Bude to velká hollywoodská událost. Královský palác je ale vzteky bez sebe, protože se o jejích ,za pět minut dvanáct' rozhodnutích dozvídají od jejích asistentů," dodává zdroj.

Tým stylistů a vizážistů je prý již v pohotovosti a Meghan mezitím prochází starší vydání módních časopisů pro inspiraci. Nejvíce ji prý oslovila fotografie Toma Cruise (56) a Katie Holmesové (40) na obálce Vanity Fair u příležitosti oznámení narození jejich dcerky Suri (dnes 13). 

VIDEO: Harry poprvé o dítěti s Meghan: Nejdůležitější slovo uvízlo v hrdle!

Video
Video se připravuje ...

Harry poprvé o dítěti s Meghan: Nejdůležitější slovo uvízlo v hrdle! Reuters

Fotogalerie
77 fotografií