Již dopředu vévoda a vévodkyně ze Sussexu oznámili veřejnosti, že až přijde na svět jejich první společný potomek, nebudou o tom okamžitě informovat veřejně a nebudou miminko hned po porodu ukazovat fotografům, tedy tak, jak to byla nucena udělat choť prince Williama (36), vévodkyně Kate (37), záhy po narození svých tří dětí.

Kromě toho se Američanka Meghan rozhodla změnit zavedené zvyky a místo vyhlášené porodnice, kde rodily princezna Diana (†36) i Kate, dala přednost domácímu porodu. Mladší královské dvojici tak nic nebrání v tom, aby si první chvíle s miminkem ponechali jen pro sebe. Není tedy divu, že některá média již vášnivě spekulují o tom, že brunetka má již porod za sebou. 

Zejména kvůli tomu, že princ Harry má podle tvrzení britského deníku Sun v posledních dnech zcela prázdný diář, jako by si už zařídil volno, aby se mohl věnovat ženě a dítěti. Samotná nastávající maminka se nyní očividně též stáhla z veřejného života, ačkoliv ještě donedávna vymetala jednu společenskou či charitativní událost za druhou, nyní se po ní slehla zem.

Nejvíc asi veřejnost překvapilo, když se neobtěžovala dorazit na královskou velikonoční návštěvu kostela, která navíc spadala na den narozenin královny Alžběty II. (93). Zatímco William, Kate a dokonce i sám Harry přispěchali, Meghan nebyla nikde k vidění. Zůstává tedy podle všeho doma v paláci. (Možná už s miminkem?) Fanoušci dokonce přišli i s teorií, podle níž brunetka nesmí oficiálně porod prozradit, aby tak neokradla panovnici o slávu v její narozeniny. 

Zajímavé je, že během posledních dnů se tam objevil také stylista Daniel Martin, který měl na starosti oslavu pro miminko Meghan (tzv. baby shower), která se konala v New Yorku. Skoro to tak vypadá, jako by byl pověřen, aby se o vévodkyni postaral. 

Tomu, že královské miminko je už na světě, nasvědčuje ostatně i vzkaz, který Harry s chotí zveřejnili na svém instagramu, který si založili teprve nedávno a odstřihli se tak ze společného účtu od Kate a Williama. Ve vzkazu pár poděkoval všem fanouškům za to, že dodrželi jejich přání a místo dárečků pro miminko věnovali peníze na vybrané charitativní organizace. „Jménem vévody a vévodkyně (a dítěte ze Sussexu), vám moc děkujeme,“ zaznělo v příspěvku. Právě zmínka o miminku všechny překvapila. Porodila snad už opravdu Meghan ve vší tajnosti? Kdy světu odhalí pravdu?

VIDEO: Královna Alžběta a vévodkyně Meghan poprvé samy spolu na akci

 

Fotogalerie
87 fotografií