Na rozdíl od vévodkyně Kate (36) a prince Williama (35), kteří se každým novorozeným potomkem pochlubili veřejnosti velmi krátce po jeho narození, vévodkyně Meghan s princem Harrym volí jinou možnost. 

Poté, co se nedávno objevily informace o tom, že Meghan by ráda své první dítě porodila doma, tak jako to před lety učinila královna Alžběta II. (92), nyní oznámili, že veškeré podrobnosti kolem porodu si uchovají pro sebe.

Vévoda a vévodkyně ze Sussexu jsou potěšeni krásnými pozdravy a zprávami od lidí z Velké Británie a z celého světa, kteří se chystají na uvítání jejich miminka. Jejich královské Výsosti učinily osobní rozhodnutí, a sice, že veškeré plány kolem příchodu na svět jejich dítěte, uchovají v soukromí. Vévoda s vévodkyní se těší, až se budou moct s ostatními podělit o novinku hned poté, co budou mít příležitost oslavit narození jako nová rodina,“ zaznělo v oficiálním prohlášení královského páru.

Pro Brity to znamená další porušení královské tradice. Meghan tedy určitě nezapózuje před širokou veřejností na schodech před porodnicí se svým potomkem v náruči. Tuto tradici zavedla princezna Diana (†36) a její snacha, vévodkyně Kate, v ní pokračovala, když rodila všechny tři své děti.

VIDEO: William a Kate představili třetího potomka!

Video
Video se připravuje ...

William a Kate představili třetího potomka! Youtube/The Royal Family Channel

Fotogalerie
51 fotografií