Nastávající tatínek princ Harry v minulosti několikrát promluvil o vlastních psychických problémech, a v roce 2016 dokonce s princem Williamem (36) a Kate Middletonovou (37) založil charitativní nadaci Heads Together. 

Harry a Oprah jsou navíc velmi dobří přátelé, známá americká moderátorka byla dokonce jedním z hostů na jeho okázalé svatbě s Meghan Markleovou. Ve spolupráci na dokumentu tak měl víceméně jistotu kvality.  

„Věřím tomu, že dobré duševní zdraví je klíčem k tomu být silným vůdcem. Je to obrovská zodpovědnost natočit to správně. V těchto časech je to ale velmi skloňované téma," rozpovídal se o dokumentu Harry na instagramovém účtu, který má společný se svou manželkou Meghan Markleovou (37). 

Doufáme, že dokument bude pozitivní a poučný. Budeme sdílet příběhy lidí, kteří bojují o návrat z těch nejtemnějších míst. Jsem neskutečně hrdý na to, že jsem na tomto projektu mohl pracovat právě s Oprah," dodal princ Harry. Ten strávil mnoho let prací s různými komunitami a mladými lidmi napříč celou Británií a snažil se prolomit stigma, které okolo duševních nemocí panuje. 

Ze spolupráce je nadšená i samotná Winfreyová„Já a Harry se budeme snažit znormalizovat duševní poruchy. A to do fáze, kdy budou lidé říkat: 'Jo, mám duševní nemoc.' A to je přesně to, co chceme. Dostat se do fáze, kdy to už pro společnost nebude žádné tabu, a také, že duševní poruchu lidé dokáží sami odhalit," dušovala se moderátorka v programu The Daily Show. 

VIDEO: Oprah Winfreyová měla při přebírání ceny na Zlatých glóbech opravdu působivou řeč 

Video
Video se připravuje ...

Oprah Winfreyová měla při přebírání ceny opravdu působivou řeč facebook

Fotogalerie
63 fotografií