Oficiální oznámení o prvním těhotenství vévodkyně ze Sussexu proběhlo v říjnu 2018 na královském twitteru: „Vévodkyně ze Sussexu očekává příchod miminka na jaře roku 2019,“ stálo v jejich příspěvku. Od té doby se téměř nepřetržitě spekuluje o přesnějším termínu. Královský pár sice oficiálně datum neprozradil, ale tu a tam prozradili alespoň malé náznaky.

Například při lednové návštěvě Birkenheadu Meghan překvapila přítomné fanoušky královské rodiny, když se jedné z místních žen svěřila, že je v šestém měsíci těhotenství. Na začátku tohoto měsíce se pak Meghan nechala slyšet, že jsou téměř v cíli. 

Královští experti ale mají jasno. Miminko se podle Národního statistického úřadu narodí 28. dubna! Datum vychází z analýzy rostoucího bříška vévodkyně Meghan. Jejich odvážné tvrzení podpořili také sázkaři. Na termín od 28. do 30. dubna je totiž vypsán nejnižší kurz 4:1.

Kdyby se miminko narodilo ke konci dubna, mohlo by dokonce sdílet narozeniny s jiným členem královské rodiny. Královna Alžběta II. (92) slaví narozeniny 21. dubna a třetí potomek vévodkyně Kate (37) a prince Williama (36), princ Louis (11 měsíců) bude slavit o dva dny později, tedy 23. dubna. 

Stejně jako termín porodu Meghan Markleová s Harrym oficiálně neprozradili ani pohlaví miminka. Velká kamarádka královského páru, americká tenistka Serena Williamsová (37) se ale údajně prořekla v rozhovoru pro E! News. 

„Moje kamarádka je těhotná a pořád říká, že její dítě určitě bude dělat tohle… A já říkám: To ona dělat nebude!“ prozradila tenistka v rozhovoru, kde sice neřekla přímo jméno Meghan, ale celý svět tím dost překvapila. Už jen proto, že o nenarozeném dítěti mluvila jako o „ní“, tedy v ženském rodě, z čehož je jasné, že na svět má přijít holčička.

VIDEO: Harry poprvé o dítěti s Meghan: Nejdůležitější slovo uvízlo v hrdle!

Video
Video se připravuje ...

Harry poprvé o dítěti s Meghan: Nejdůležitější slovo uvízlo v hrdle! Reuters

Fotogalerie
82 fotografií