Jakub Prachař své ženě Agátě sliboval, že se uprostřed tohoto týdne vrátí z hor domů, dodnes se mezi dveřmi ani neukázal. „Jakub se nevrátil, nevím, kde je," řekla pro Expres.cz zoufalá Prachařová.

Ta už je doma minimálně od 17. dubna sama. Prachař se totiž s přáteli nejdříve vydal do Anglie na fotbal, kde slavnostně prohlašoval, že je „konečně v ráji". Poté si přijel přehodit kufr a opět s kamarády zmizel na hory do Pece pod Sněžkou.

Odtud poslal své manželce jasný, ale ponižující vzkaz. „Půlnoční svíčková. Chmury, trable, starosti, nechal jsem ve městě. Bouda Helena. Přihlíželi Vondrka, Vondrková, Tom, Jerry a Tereza Žehová. A kamarádi táborových ohňů a taky bych chtěl pozdravit Vlčáky u Vlka. Be Gentleman. 2plus3 je 5,“ zněl Kubův podivný proslov. Předváděl také, jak by dělal půlnoční svíčkovou a gesty napodoboval svou manželku, která ve svém novém pořadu Máma nad věcí i vaří. 

Nicméně, v zápalu zábavy Jakub jaksi zapomněl, že Agátě slíbil, že se domů vrátí ve středu. Navíc o sobě, otec její dcery Mii, nedal ani vědět. Veškerou starost o domácnost tak nechal na ní.

VIDEO: Bývalá večírková královna Agáta Prachařová: Už mi to přijde ztráta času

Video
Video se připravuje ...

Bývalá večírková královna Agáta Prachařová: Už mi to přijde ztráta času Tereza Kühnelová, Aleš Brunclík

Fotogalerie
41 fotografií