Dům ověsila velikonoční výzdobou, děti připravila na pomlázku, ale manžela Jakuba Prachaře ani tak doma neudržela. Místo svátků strávených s rodinou se herec sebral a odjel s kamarády do Anglie na fotbal.

Jen co vytáhl z domu paty, vystřídal ho nezvaný návštěvník. „Zloděj rozbil okno, kterým se dostal do domu. Všechny jejich osobní věci byly poházené všude po bytě. Šuplíky byly pootvírané. Agáta hned volala Jakubovi, aby přijel domů. On sice slíbil, že se vrátí, ale nepřijel. Přespal u kamaráda a odjel na hory,“ prozradil Expres.cz jeden z Jakubových přátel. 

Vloupání do domu potvrdila i policie. „Mohu potvrdit, že od pátku 19. 4. prošetřujeme tento případ, a to pro podezření z trestných činů krádež a porušování domovní svobody. S ohledem na to, že je prošetřování na samém začátku, nebudeme k jeho dosavadním výsledkům jakkoli více konkrétní,“ řekl Blesk.cz tiskový mluvčí policie Tomáš Hulan.

Po tomto incidentu Agáta Prachařová pochopitelně dostala strach. I kvůli tomu si údajně pořídila psa, se kterým Prachař zásadně nesouhlasil, nejspíš proto, že v minulosti se Agáta jako majitelka psů tak úplně neosvědčila, byť jich jejíma rukama prošla snad dvacítka.

Zatímco Agáta doufá, že se jim podaří s Jakubem manželství zachránit, herec si užívá veselých chvilek s kamarády na horách a do Prahy posílá podivné vzkazy. Dění doma ho evidentně netrápí. Nebo to alespoň na sobě nedává znát.

Fotogalerie
45 fotografií