„Kanada!!! Procházka kolem řeky sv. Vavřince,“ pochlubila se zpěvačka na svém instagramu snímkem, na kterém je zachycena, jak v růžové mikině sedí na skalnatém výběžku u vody a užívá si, že v daleké a obvykle mrazivé Kanadě již konečně vysvitlo sluníčko.

Je jasné, že blondýnka, která tam celou zimu pořádně mrzla a navíc kvůli probíhající rozvodové válce s manželem Tomášem Plekancem (36) nemohla se svými dvěma syny ani vycestovat na pár dní na Kubu, což je jejich oblíbená destinace u moře, si příchod teplejších dní pořádně vychutnává. „Jaro, vítr, Montreal,“ popisovala radostně.

„Mobil odfouknut 3x, než vznikla tahle fotka,“ svěřila se Lucie pobaveně, že zvěčnit momentku nebylo zrovna snadné. Ale fakt, že kolem ní pořádně fičelo, jí nemohl krásný jarní den pokazit. Není divu, když v jednom ze svých hitů zpívá, že by si přála, ať je její partner „jak vítr“. Na instastories pak přidala také selfie, na které má na nose sluneční brýle a s úsměvem si vychutnává sluneční paprsky.

Z jejího výrazu to vypadá, jako by byla spokojená, a tak by se asi vůbec nikdo nedivil, kdyby se jí teď nechtělo ze země, kde prožila s rodinou posledních sedm let, zpátky do Česka. Bohužel ale nemá na vybranou, jelikož verdikt soudu jí určil, že se sem musí vrátit, až její děti dokončí v Kanadě školní rok. Budou se tak sice moci vídat s otcem, ale pro Vondráčkovou to znamená, že už si moc dalších procházek po Montrealu asi neužije. Její dny za mořem jsou již sečteny. 

VIDEO: Drsná role rozvádějící se Vondráčkové: Jsem věrná kr*va, co je sama doma...

Video
Video se připravuje ...

Drsná role rozvádějící se Vondráčkové: Jsem věrná kr*va, co je sama doma... FTV Prima

Fotogalerie
49 fotografií