Šafářová se o Plekancovi, jeho synech Matyášovi (7) a Adamovi (3) a vlastních plánech rozpovídala v magazínu Pátek Lidových novin. „V budoucnu bych rodinu měla ráda. Teď to není na pořadu dne, ale až se dořeší věci kolem Tomáše, určitě na to dojde."

„Mám dvě neteře, navíc mám perfektní vztah s kluky od Tomáše, byli jsme několikrát spolu a jsou strašně fajn. Říkají mi teta Šafi," prozradila krásná tenistka.

Svěřila se také, jak ji mrzí, že někteří ji obviňují z toho, že za krachem Plekancova manželství s Vondráčkovou stojí právě ona. „Ti, co mě znají, vědí, že bych ničí manželství nikdy nerozvrátila. Takže věci, co o mně píše třetí strana, jsou nepříjemné, já ale chci, aby si je vyřešili Tomáš s Luckou Vondráčkovou sami," dodává Šafářová.

Svůj vztah s ní Plekanec přiznal již loni v létě, tedy jen krátce poté, co ohlásil, že s ženou Lucií Vondráčkovou se rozvádí. Od té doby slavní manželé svádí boj o dvě děti a to, kde budou nadále žít. Zpěvačka s nimi zatím zůstala v Kanadě, ovšem na konci školního pololetí s nimi musí odjet zpět do Česka, jelikož tak rozhodl soud. 

VIDEO: Drsná role rozvádějící se Vondráčkové: Jsem věrná kr*va, co je sama doma...

Video
Video se připravuje ...

Drsná role rozvádějící se Vondráčkové: Jsem věrná kr*va, co je sama doma... FTV Prima

Fotogalerie
45 fotografií