Láska mezi Tomášem Vernerem a Lucií Vondráčkovou vzplála v roce 2008. „Ano, chodil jsem s Luckou a jsem na to hrdý. Ale byl to vztah na dálku, takže jsme toho společně moc neodžili,“ přiznal krasobruslař na rádiu Impuls.

 

Právě kvůli zcela odlišnému způsobu života a nedostatku času na sebe samotné se nakonec rozešli. Jejich cesty také směřovaly jinam. Zatímco Vondráčková už tehdy toužila po dětech, Verner to viděl jinak. Proto ani nikdy nežárlil na hokejistu Tomáše Plekance, kterého si zpěvačka v roce 2011 vzala.

„Já to Lucce nezazlívám, rozhodla se správně. Chtěla udělat ve vztahu další krok, vdát se a mít děti. Já v tomhle stadiu nebyl,“ přiznal Verner pro Sport Magazín před pěti lety. Nyní ani spolu v kontaktu nejsou. Dlouho spolu prý nemluvili.

 

K tomu, jak se zdá, dospěl až teď. Jenže to má háček. „Jsem rodinný typ. Upřímně jsem doufal, že už ve svém věku budu táta od rodiny. Je to komplikované, když máte neustále vztah na dálku. To se rodina těžko zakládá,“ říká Verner, který už vrcholovou kariéru ukončil a nyní cestuje s krasobruslením po republice.

Fotogalerie
26 fotografií