I přesto, že Plekanec vlastní dům v Kladně a jeho milá Lucie Šafářová pro změnu v Brně, pořídili si byt v Praze. A ne ledajaký. Mezonetový byt má rozlohu přes 170 metrů čtverečních a čítá pět místností s kuchyňským koutem a také terasou o rozloze 15 m2. Přestože web extra.cz, který informaci zveřejnil, říká, že byt pořídil Plekanec, on podle všeho jako majitel bytu z nějakého důvodu nebude. Souvisí to snad s tím, že je stále v rozvodovém řízení?

„Luxusní mezonetový byt v citlivě zrekonstruovaném domě z roku 1932 je orientován na jih. Dodržujeme vysoký standard vybavení, podlah a obkladů,“ slibuje developer na webových stránkách.

Prostorný byt má dvě patra, při čemž ve spodním se nachází obývací pokoj s kuchyní, pokoj pro hosty a koupelna se samostatnou toaletou. V horním patře jsou tři pokoje a také vstup na terasu s výhledem na Prahu. Ani zde nechybí koupelna.

O víkendu se tak milenci pustili do velkého stěhování. Hokejista nosil velké krabice s osobními věcmi, které si přivezl z Montrealu. Krabice tahala z auta i Šafářová a dvojici pomáhala Tomášova maminka, která s Lucií Vondráčkovou nikdy příliš nevycházela.

Nemovitost je sice stále ve vlastnictví investora, ale dle katastru nemovitostí se koncem ledna u této bytové jednotky objevilo jméno Lucie Šafářové. Majitelkou mezonetového hnízdečka lásky se tedy co nevidět stane slavná tenistka.

Podle extra.cz by sem Tomáš Plekanec chtěl nastěhovat své dva syny Matyáše (6) a Adama (3), kteří jsou zatím v Kanadě se svou matkou Lucií Vondráčkovou.

 

Fotogalerie
37 fotografií