Herečka Veronika Žilková má teď období plné pendlování mezi Izraelem a Českou republikou. Její manžel, Martin Stropnický, se tam stal velvyslancem, a tak mu chce být nablízku. Poslední dny ji ale trápilo, že s sebou nemá nejmladšího člena rodiny, malou mopsici Coffie.

Po dramatickém odchodu staršího psa, labradora Pipa, který zemřel jen pár týdnů po převozu letadlem v zavazadlovém prostoru, už nechtěla riskovat a byla odhodlána vzít s sebou malou fenku přímo na palubu.

„Neřešitelné, štěně se nevejde do předepsané tašky na palubu 19x30 a do zavazadlového prostoru nemůže kvůli zimě, protože je štěně. Asi se rozvedu a zůstanu se psem pěkně doma," vyjádřila své obavy na sociální síti ve středu Žilková.

I přes zjevnou frustraci se ale přeci jen zadařilo, a maminka Agáty Prachařové (33) za manželem do Tel Avivu i s Coffie přeci jen odletěla. Na Instagramu se pak pochlubila několika příspěvky, ve kterých děkovala izraelským aeroliniím, které jí dovolily psího mazlíčka vzít s sebou na palubu.

„Asi jsem blázen, opět vezu psa do Svaté země. Asi miluju komplikovaný život," komentovala fotku, kterou sdílela na sociální síti, na které je i s nejmladším členem rodiny v prostorách pražského letiště.

U Stropnického se ale v Izraeli moc dlouho neohřeje. Už v pondělí se vrací zpátky, protože ji čeká divadlo. Na Instagramu ještě před samotným odjezdem pro jistotu upřesnila význam jejího dřívějšího výroku o rozvodu. „Kvůli psovi se nerozvádím, to byl valentýnský vtip," dodala herečka. 

VIDEO: Žilková slavila 10. výročí svatby, Stropnický ležel v nemocnici! Co mu bylo? 

Video
Video se připravuje ...

Žilková slavila 10. výročí svatby, Stropnický leží v nemocnici! Co mu je? Petr Macek, Aleš Brunclík

Fotogalerie
52 fotografií