„Pejsek Pipo dnes odešel do psího nebe,“ oznámila na Instagramu smutně herečka a sdílela fotku, na níž je zachycena právě se psím mazlíčkem Pipem (9) ještě v jeho nejlepších letech. I dcera Žilkové Kordulka (13) je na fotce ještě malá holčička s culíky.

„Bohužel ho dostihla smrtelná choroba,“ vysvětlila Veronika, i když další podrobnosti ohledně nemoci už neuváděla. Přitom ještě nedávno řešila, jak mohutného pejska přepravit do Izraele za svým manželem Martinem Stropnickým (62). Dostat ho do letadla byl s jeho kily problém a dlouhá cesta pro něj ostatně byla v jeho věku také velmi náročná.

Jenže teď se ukazuje, proč rodina tolik riskovala. Moc dobře věděli, že rodinný miláček je na tom zle a dlouho s nimi už na světě nezůstane. Proto za jeho dopravu letadlem zaplatili sumu 25 tisíc, aby s ním mohli ještě nějaký čas strávit.

A zejména Stropnický, kterého v cizině nyní drží post velvyslance, si labradora velmi zamiloval a naopak. „Pipo je na Martina fixovaný a smutní po něm, a vím, že Martinovi taky chybí. Sice jsme si říkali, že se tu o něj po našem odjezdu postarají kluci, ale nakonec poletí s námi,“ vysvětlovala nedávno pro Aha! Žilková. Alespoň se tak páníček se psím parťákem mohli ještě naposledy rozloučit...

Útěchou nyní slavné rodině může být alespoň štěňátko mopslíka jménem Coffie, které si nedávno pořídili. Ačkoliv se to před stěhováním Veroniky a Korduly do zahraničí zdálo být jako pošetilé, teď je jasné, že štěně jim má pomáhat v dobách žalu.

VIDEO: Rozhodnutí přestěhovat se do Izraele nebylo lehké. Žilková si musela vybrat mezi manželem a rodinou!

Video
Video se připravuje ...

Zoufalá Žilková: Musí se rozhodnout mezi manželem a rodinou! Petr Macek, Aleš Brunclík

 

Fotogalerie
37 fotografií