Stropnický 19. prosince oslaví 62. narozeniny a jeho manželka se rozhodla, že ho obdaruje 43 kilogramy živé lásky! „Pipo je na Martina fixovaný a smutní po něm, a vím, že Martinovi taky chybí. Sice jsme si říkali, že se tu o něj po našem odjezdu postarají kluci, ale nakonec poletí s námi,“ prozradila Aha! Žilková, která manželovi k narozeninám věnuje letenku pro psa.

„Zhrozila jsem se, když mi řekli cenu 25 tisíc! Ale nedá se nic dělat. Teď Pipovi vyběhávám očkování, pas a přepravní box, ve kterém poletí. Na padesátikilového psa bude pořádně velký,“ přemýšlí paní Veronika. Ta labradora kdysi dostala od Martina ke 48. narozeninám a považuje za symbolické, že ho teď podobným gestem Stropnickému vrátí.

„U nás se teď pořád stěhuje. O víkendu jsme stěhovali moji maminku do domu s pečovatelskou službou, prý si tam připadá jako v ráji. A po Martinovi zbyl úplně prázdný pokoj. Všechny věci si složil buď do sklepa, nebo odvezl s sebou. Do Izraele vše posílal lodí, včetně svého auta,“ dodává Žilková. Ona s dcerou pak do Izraele odcestují v únoru, aby Kordula v nové zemi zahájila školu s novým pololetím.

Fotogalerie
43 fotografií