Už jednou se objevily zprávy od Tomáše Plekance, že Lucie Vondráčková má na pomoc čtyři paní na hlídání, kuchařku, uklízečku a další pracanty, kteří zastanou veškerou těžkou práci za ni.

Tomu se zpěvačka naprosto vysmála. „Vařím, peru, uklízím, i když je zase po pěti minutách vše vzhůru nohama. Učím se s Matym, ukládám děti do postýlek, čtu jim pohádky. Dělám to, co každá normální máma. Tatínek dětí měl vždy moc práce a já to respektovala. K Adamovi nemusel nikdy vstávat ani ho přebalovat. Chtěla jsem, aby se vyspal a měl klid na zápas. Přišlo mi to tak správné, proto jsem akceptovala jeho režim. Už dávno jsem se naučila fungovat sama, zvládám to a baví mě to," přiznala Vondráčková v týdeníku Téma.

Jako by někde vzadu v koutku mysli tušila, že manželství s Plekancem se může rozpadnout, vždy myslela na zadní vrátka a nehodlala se vzdát své kariéry. A na to možná právě doplatila. „Víte, já obě děti dlouho kojila a dovolila jsem si ‚trestuhodnou' věc, pracovat během letních prázdnin v Čechách. Protože jsem podepsala předmanželskou smlouvu, brala jsem to tak, že ukončit všechno, co jsem milovala, by bylo riskantní. Neměla bych pak opravdu nic, kdyby manželství ztroskotalo. A měla jsem pravdu," usoudila zpěvačka s tím, že je ráda, že alespoň v létě jezdila do Čech a neztratila tak své fanoušky.

O své syny Matyáše a Adama se stará sama, i když je nemocná. Dětem se vždy snaží vysvětlit, že to musí zvládnout, že nejsou žádná ořezávátka. „Když už je fakt hodně zle, pomáhá mi paní Edna. To je sedmdesátiletá dáma, která vaří domácí čokoládu, neustále se učí nové věci a bydlí za rohem. Když musím jet na kroužek s jedním z kluků a je velký mráz, pohlídá druhého."

„Ne moc často, ale pomůže mi to," svěřila se Lucie, která je za pomoc sousedky Edny šťastná. Víc ji ale pochopitelně potěší, když za ní do Kanady přijede maminka Hana Sorrosová (60) nebo bratr. 

VIDEO: Vondráčková o krachu vztahu: Rychlost rozchodu byla zběsilá!

Video
Video se připravuje ...

Vondráčková o krachu vztahu: Rychlost rozchodu byla zběsilá! FTV Prima

Fotogalerie
48 fotografií