Více než rok a půl žijí ve spokojeném manželství. Až rapper Majk Spirit přinutil slovenskou moderátorku začít mluvit o rozvodu. Dvojice se setkala v zábavné  Chart Show, kterou Adéla moderuje a Majk během zpívání trochu poupravil text a vyznal Adéle lásku.

A tím ji pěkně zaskočil. „No, vy jste teď všichni strašně hustí, když už jsem vdaná, protože víš, že na to nebudu moct reagovat,“ opáčila na rappera, který ukázal na její snubní prsten.

„Ten nejde sundat a tím pádem je to celé vyřešené. Proto nevěřím těm tvým narážkám, protože už jsi si jistý, že bych se tebou nikam nešla,“ reagovala Vinczeová. A Majk se nenechal odradit. „Nic ale není na sto procent, víš,“ rýpnul si do ní.

Vinczeová chvilku stála jako opařená, než se rozmluvila. „Ale my jsme spolu ještě krátce. Tak mi to přijde hloupé se už rozvádět. Ale když mi ještě třikrát takto v nějakém pořadu zazpíváš, začnu o tom uvažovat, ale teď se mi to zdálo ještě málo,“ zakončila zkušená moderátorka debatu a Spiritovi už nedala šanci na další reakci. 

 

Fotogalerie
27 fotografií