Moderátor Viktor Vincze se svěřil se svým nejintimnějším tajemstvím. Vyprovokovaly ho neustálé dotazy na to, kdy budou mít s manželkou Adelou Banášovou děti. „Kdy budeme mít děti? Až budu mít sperma. Problém otěhotnění není problém žen. Je to problém s páry. A častěji se to musí řešit na straně muže. Tohle je náš případ,“ šokoval Vincze svým prohlášením na sociální síti.

Přečetl si pár studií s tím, že plodnost mužů v dnešní době je skutečně špatná. Na doporučení lékařů se snaží změnit životní styl a pevně doufá, že to zabere. „Zkouším všechno. Vyměnil jsem boxerky za šortky zdarma, jedl víc zinku, dělal častější procházky v práci, abych si udržel kalhoty. Úplně jsem přestal kouřit, pít i lít,“ svěřil se.

Slovenská moderátorka je sice ve své profesi na špici, ale v soukromí zažívá jednu ránu za druhou. Když už se radovala z těhotenství ještě ve vztahu s Petrem Modrovským, o miminkou v sedmém týdnu přišla. Rozhodla se proto pro umělé oplodnění, dokonce si už našla i specialisty v Rakousku.

Nakonec ale osud jejich cesty rozvedl a Adelu spojil s mladším kolegou Viktorem Vinczem. Toho si Adela po krátké známosti vzala a s mladým mužem po jejím boku jí svitla naděje na založení rodiny. Jenže jak se zdá, stát se matkou jí asi není přáno.  

VIDEO: Banášová: Žádost o ruku mě zaskočila! A vlastně proč ne...

Video
Video se připravuje ...

Banášová: Žádost o ruku mě zaskočila! A vlastně proč ne... David Turek

Fotogalerie
37 fotografií