Velké překvapení čekalo na fanoušky Tamary Klusové, když si otevřeli její instagram. Trojnásobná maminka se totiž rozhodla uzavřít jednu životní etapu a přivítat novou. A symbolicky si k tomu změnila barvu vlasů! Z blondýnky je rázem brunetka, kterou už kdysi, za svobodna bývala!

„Možná je to jenom moje sugesce, ale tak nějak mám pocit, že tím, že jsem se stala tenkrát blond, dali jste mi šanci vnímat mě od znova. Bez nálepek, domněnek, starých bulvárních titulků. Děkuju vám za to. Ale je na čase vrátit se i skrze vnější slupku zpátky k sobě," vysvětlovala Tamara, proč se v minulosti odbarvila na blond. 

Za touto životní etapou teď udělala Tamara tlustou čáru a vrátila se ke své původní barvě. Přeci jen, jak sama říká, tohle je ta pravá Tamara, která se v roce 2012 účastnila pěvecké soutěže Hlas Česko Slovenska, ještě coby Tamara Kubová. 

Ne jen proto, že moje vlasy už hodily ručník do ringu, ale i z toho důvodu, že tohle jsem já. Ahoj pravá Tamaro. Mám Tě ráda," symbolicky přivítala své »staronové já« na sociální síti. Jak se vám líbí Tamara jako brunetka?

VIDEO: Tomáš a Tamara Klusovi ve studiu Blesku: Jak se vypořádali s nevěrou?

Video
Video se připravuje ...

Tomáš a Tamara Klusovi ve studiu Blesku: Jak se vypořádali s nevěrou? David Turek

Fotogalerie
66 fotografií