Andrea Bezděková se velmi ráda baví, a to se jí už několikrát vymstilo. Její poslední přítel, model Pavel, se kterým se před rokem seznámila během focení společné zakázky a dlouhé měsíce vztah tajili, neustál její veselou povahu.

Podle zdroje Blesku se měla modelka na afterparty po vyhlášení Global Social Awards 2019 zaplést s modelem Petrem Havránkem. „Celý večer se od sebe nehnuli, a pak společně opustili večírek a odjeli s dalšími lidmi na privátní večírek, kde nechyběla nejvlivnější česká influencerka Anna Šulcová,“ řekl Blesk.cz očitý svědek. Večírek opustili ruku v ruce.

Asi by to celé zůstalo v utajení, kdyby Andrea neměla tu smůlu, že party probíhala v bytě spoluhráče jejího přítele Pavla. A ten se to velmi rychle dozvěděl,“ dodal zdroj.

I když se mladík snažil úlet své přítelkyně ustát a přejít ho, nezvládl to. Následoval rozchod, který Bezděková potvrdila na sociální síti, když zveřejnila společné fotky s popisem: Hans Christian Andersen – Na jeho pohádkách je zajímavé, že zpravidla nekončí dobře.

Andrea smutek z rozchodu zahnala na cyklistickém maratonu a momentálně je s rodinou na dovolené.

VIDEO: Misska Andrea Bezděková: Nevěra a rozchod s dalším přítelem!

Video
Video se připravuje ...

Misska Andrea Bezděková: Nevěra a rozchod s dalším přítelem! Markéta Reinischová

Fotogalerie
42 fotografií