Sobota, parkurové závodiště v londýnské čtvrti Chelsea. Z tribuny sleduje seriál Global Champions Tour i jeden nečekaný host. Viceprezident Juventusu Turín Pavel Nedvěd. Kdyby seděl o dva kilometry dál na stadionu Stamford Bridge, dávalo by to smysl. Ale proč vyrazil zrovna ke kolbišti? Jestli má totiž nějaké koníčky, pak to jsou fotbal, golf a móda...

Odpověď je nasnadě: za vším hledej ženu! V tomto případě po levé ruce »Grande Paola«. Právě odtud se k němu tulila mladičká plavovláska. Laické oko by možná nabylo dojmu, že se může jednat o jeho dceru Ivanku (22), ale kdepak. Společnost Pavlovi v Londýně dělala Lucie Anovčínová (23). Tedy lépe řečeno Pavel jí, protože talentovanou parkurovou jezdkyni to do hlediště takového závodu táhne pochopitelně mnohem víc než držitele Zlatého míče z roku 2003.

Co naznačují fotografie z Londýna, potvrzují i informace Blesku. „Jsou opravdu spolu. Pavel opustil rodinu a randí s Lucií,“ tvrdí dobře obeznámený zdroj. Vicemistr Evropy tak dal manželce Ivaně opravdu vydařený dárek k pětadvacátému výročí svatby, které připadalo na 18. června.

A to před lety Nedvěd tvrdil: „Rodina je pro mne vším.“ Kvůli Lucii je teď prý mnohem častěji k vidění v Česku, což mu umožňuje i to, že Juventus je stále v přípravě. Jestli ho bude na tribuně v Turíně doprovázet nová známost nebo i děti Pavel a Ivana, jak bylo zvykem, se zřejmě ukáže až 1. září, kdy »Juve« hraje první ligový domácí zápas nové sezony. 

Jak jsou spolu dlouho?

Kalendář ukazuje 16. dubna, Juventus hraje odvetu čtvrtfinále Ligy mistrů s Ajaxem a jeho vyřazení sleduje z tribuny i Pavel Nedvěd s manželkou Ivanou. Také to napovídá tomu, že vztah s jezdkyní Lucií je hodně čerstvý. Zároveň děti bývalé hvězdy nároďáku Pavel a Ivanka přestaly v posledních měsících dávat na sociální sítě idylické fotky rodinky. 

Když si Nedvěd bral v roce 1994 Ivanu, jeho nová známost Lucie ještě nebyla na světě. 

Co je vlastně Lucie Anovčínová (23) zač?

Moravská »dcerka«, rodačka z Lužic u Hodonína, kde vychodila stavební průmyslovku, aby se následně zapsala ke studiu architektury na VUT v Brně. Zkoušela tancovat, od sedmi let však zcela propadla koňskému světu a parkurovému skákání. A co dál o sobě před pár lety prozradila ve školním dotazníku?

● Záliby: Jízda na koni, všechny sporty, cestování, večírky s kamarády.

● Motto: K tomu asi teprve dospěju…

● Oblíbená hudba: Nevadí mi nic, ale mezi nejoblíbenější patří One Direction.

● Oblíbený film: Pelíšky, Bídníci, This is war, War horse.

● Oblíbené čtení: Ráda čtu Stephanii Meyerovou.

● Povaha: Cílevědomá, přátelská, spontánní, někdy líná a náladová, optimistická.

● Plány: Dobře studovat, aby měli rodiče radost a dále mě podporovali v mém náročném hobby.

VIDEO: Pavel Nedvěd dostal vyznamenání od prezidenta. Jako čtvrtý fotbalista.

Video
Video se připravuje ...

Pavel Nedvěd dostal vyznamenání od prezidenta. Jako čtvrtý fotbalista. iSport TV

 

Fotogalerie
63 fotografií