Od doby, co se Lucie Vondráčková vrátila z Kanady zpátky do České republiky, to vypadá, že si život konečně začala znovu naplno užívat. Na své sociální sítě zasílá vysmáté fotografie z české přírody a jasně dává najevo, jak je šťastná.

O víkendu dokonce odjela relaxovat na moravskou Pálavu, protože, jak sama říká, Morava léčí. Se svými fanoušky se pak podělila fotkou z fitka, kde je vidět, že na sobě dvojnásobná mamina pořádně maká. „Po tréninku. Po vlaku, po táboráku, po hodech, po tanci, po józe, po Pálavě, po životě," napsala k náhodnému vysmátému snímku na instagramu, ve kterém hodnotí uplynulý víkend. 

Zpěvačka má velmi oddané fanoušky, kteří ji okamžitě zaplavily desítkami podpůrných komentářů. Někteří z nich mají dokonce pocit, že její zapálení do cvičení je kvůli možnému novému objevu. „Nehledejte chlapa, to přijde samo. Když budete hledat, tak se pohrnou samý... Jste milá, lidská, hezká a chytrá žena. Užívejte života," napsala do diskuze fanynka Renata. Vondráčková okamžitě přispěchala s jasnou odpovědí: „Nehledám, Renčo," odvětila stále ještě manželka Tomáše Plekance s tím, že se do nového vztahu jen tak nepohrne. 

Někteří fanoušci ale jejímu 'štěstí' odmítají uvěřit a myslí si, že je to jen póza, jak zakrýt smutek. „Nezlobte se za můj názor, ale ty věčné úsměvy, navozování totální pohody a 'happy stavu' mi přijdou umělé a křečovité. Třeba je to ale zbraň pro složité období, které prožíváte," zamyslel se jeden z fanoušků. Ať je to jakkoliv, jedno je jisté - zpěvačka se chce konečně posunout dále. 

VIDEO: Drsná role rozvádějící se Vondráčkové: Jsem věrná kr*va, co je sama doma...

Video
Video se připravuje ...

Drsná role rozvádějící se Vondráčkové: Jsem věrná kr*va, co je sama doma... FTV Prima

Fotogalerie
77 fotografií