Podle informací webu Extra.cz našla Vondráčková zalíbení v kolegovi, kterého poznala během natáčení snímku Hotel Limbo. Ovšem nemá se prý jednat o herce, ale elektrikáře Marca, který u filmu dohlížel na světelný park.

„Všimla si, že výborně maká. Nedivila bych se, kdyby ji zaujal i vizuálně, je to hezoun a když za sebou tahal všechny ty kabely, byl na něj moc fajn pohled. Každopádně hned dostal místo prvního asistenta režie, protože ten původní moc nefungoval. A osvědčil se ve všech směrech,“ tvrdil prý zdroj ze štábu snímku, který stejně jako v případě The Perfect Kiss režírovala Martina Adamcová (52) alias četařka Babinčáková z Tankového praporu.

„S Luckou si okamžitě padli do oka. Vyloženě to mezi nimi začalo jiskřit. Začali spolu trávit čas i v soukromí,“ dodala účastnice natáčení s tím, že spolu dvojice očividně dost flirtovala. Nic dalšího ale k jejich údajnému vzplanutí říct nechtěla. „Jestli to mezi nimi v soukromí doslova zahřmělo, to nebudu komentovat. Ani to, jestli jim to funguje dál i po natáčení,“ dodala pro Extra.cz.

Pokud jsou zvěsti o Luciině románku pravdivé, měla by v něm zpěvačka alespoň jistou útěchu. Přece jen rozvod oznámil Plekanec na sociální síti již loni v létě a od té doby se netají tím, že jeho stávající partnerkou je tenistka Šafářová. Vondráčková žádný další vztah veřejnosti neoznámila, a tak se předpokládalo, že je zatím sama.

VIDEO: Drsná role rozvádějící se Vondráčkové: Jsem věrná kr*va, co je sama doma...

Video
Video se připravuje ...

Drsná role rozvádějící se Vondráčkové: Jsem věrná kr*va, co je sama doma... FTV Prima

Fotogalerie
57 fotografií