Nasedli do auta a tam vše ukončili. Alespoň to tvrdí otec Lucie Vondráčkové,  Jiří Vondráček (68). „Definitivně se rozešli u nás v Hostivaři před brankou. Seděli v autě a řekli si, že jdou od sebe,“ prozradil Expres.cz Vondráček.

V domácnosti ale slovo rozvod padal už delší dobu. „Oni rozvod řešili rok, takže to pro Lucku nebylo překvapení. Překvapení pro ni bylo, s jakou vehementností po ní chtěl, aby to zveřejnila na svém facebooku. Doslova ji bombardoval SMS zprávami, kdy s tím vyjde ven. Ona to ale odmítla."

„Pamatuju si, že když jsem předtím dal fotku dětí na svůj facebook, volal z Kanady, ať to sundám. Okamžitě,“ podotkl muzikant, který je sám v šoku, jaký rychlý spád konec Lucčina manželství s hokejistou vzal.

Nicméně rozvedeni stále nejsou, nedokážou se dohodnout na péči o své dva syny Matyáše a Adama, se kterými Lucie žije v Kanadě. V současnosti si mezi sebou přehazují jejich cestovní pasy a spekuluje se, že Plekanec si chce odvést syny do Čech. Nyní si s novou přítelkyní Lucií Šafářovou (32) zařizuje společný byt v pražských Dejvicích.

VIDEO: Vondráček na premiéře o chybějící dceři Lucii: Je zoufalá z únosu dětí

Video
Video se připravuje ...

Vondráček o chybějící dceři Lucii: Je zoufalá z únosu dětí Markéta Reinischová, Aleš Brunclík

Fotogalerie
45 fotografií