Jsou krásné, sexy, a také velmi nebezpečné. Tak by se dal charakterizovat nový seriál Černé vdovy, který v neděli zaujal přes 1,5 milionu diváků a stal se jedničkou dne. Jana Plodková, Jitka Čvančarová a Lucia Siposová, které představují hlavní hrdinky, dokonce k seriálu nazpívaly ústřední píseň.

Zatímco sledovaností odzbrojily Vdovy veškerou nedělní konkurenci, hodnocení samotného seriálu už tak pozitivní nebylo. Na Česko-slovenské filmové databázi se seriál drží pod hranicí čtyřiceti procent. MOST!, kde Jitka Čvančarová hraje také, měl u první epizody hodnocení více než dvojnásobně lepší!

Na facebookových stránkách televize Prima se rozpoutala zajímavá diskuze uživatelů, kteří se nebáli vyjádřit svůj názor. Zajímavé je, že většině mužů se nový seriál vůbec nelíbil a jejich něžnější polovičky jsou z něho nadšené.

„Už jsem to vypnul, naprosto nekoukatelné," píše jeden z mužských diskutujících. „Afektovanou Čvančarovou by někdo mohl naučit otevírat pusu. Komediant, který neumí mluvit. Bohužel je to častý jev u nových komediantů, ale Čvančarová je v tom fakt mistr," hodnotil výkon Jitky Čvančarové další uživatel.  

„Odpad! Nedalo se na to dívat, Čvančarová přehrávala! Proč raději peníze, které vrážíte do serialu, nedáte na nějakou nadaci? Uděláte lépe," vyjádřil se k seriálu jiný muž. 

Ženy naopak nešetřily chválou. „Mně se to líbilo. Už se těším na další díl. Akorát z nás Moraváků dělají zase idioty, ale na to jsem si už zvykla," hodnotí Černé vdovy spokojená divačka. 

„Tak nevypadá to špatně, bavilo mě to, uvidíme co přinesou další díly," nebo „Podle mě super, škoda, že jenom osm dílů," znělo v dalších hodnoceních.

Jedna z diskutujících žen přišla se zajímavým postřehem, že Černé vdovy jsou vlastně jen českou verzí původně finského seriálu. 

„Tento seriál je původně finský a má dvě sezóny. V Black widows hrály jedna Švédka, Norka a Dánka. Seriál je dobrý, má mnoho zápletek a vdovy se zamotají do spousty prolbémů. Na netu jsem viděla první díl české verze a je to přesně tak, jak je to natočeno ve Skandinávii," napsala na facebook.

VIDEO: Čvančarová, Plodková a Siposová: V novém seriálu Černé vdovy zpívají, vraždí a mstí se

Video
Video se připravuje ...

Čvančarová, Plodková a Siposová: V novém seriálu Černé vdovy zpívají, vraždí a mstí se FTV Prima

Fotogalerie
31 fotografií

Více o seriálu Černé vdovy čtěte ZDE