Napjaté vztahy mezi expartnery nemusí v seriálu Most! představitelé Luďka a Ilony přehrávat, protože mají vlastní zkušenost. V březnu 2009, když Čvančarová s Hofmannem tvořili pár, na herce prasklo, že je dlouhodobý zákazník pražské eskortní služby. Není proto divu, že se z toho herečka složila a s hercem se rozešla. „Když se Jitka o celé kauze dozvěděla, zhroutila se přímo na natáčení nového seriálu Dokonalý svět,“ prozradil tehdy blízký člověk z hereččina okolí.



Říká se, že čas je nejlepší lék na zlomené srdce – a to se stalo i v případě herců. Jejich společné účinkování v seriálu České televize je toho důkazem. „Obsadit Jitku byl skvělý nápad Martina, který ji doporučil režisérovi,“ tvrdí producent seriálu Michal Reitler.

Dnes jsou z nich kamarádi. „Udržet si přátelské vztahy, i když ty partnerské krachly, považuju za velkou výhru. Hrozně by mě mrzelo, kdyby tomu tak nebylo,“ říká dnes Čvančarová.

„S Martinem jsme byli dost dlouhý čas pár, vím o jeho kvalitách, a i když se naše cesty z různých důvodů rozešly, ty kvality zůstaly. Neříkám, že je to jednoduché, ale měla by převážit snaha lidsky se jeden druhému neztratit,“ přiznala před časem v rozhovoru pro Novinky.cz Jitka.

VIDEO: Jitka Čvančarová? Kdo ji tak zmaloval? Potřebuju připoutat pozornost!

Video
Video se připravuje ...

Jitka Čvančarová? Kdo ji tak zmaloval? Potřebuju připoutat pozornost! Tereza Kühnelová, Aleš Brunclík

Fotogalerie
59 fotografií