Seriál MOST! odvysílal už první dva díly z osmi a při každém z nich doslova ovládl sledovanost. Dnes čeká diváky díl třetí, bude stejně úspěšný jako jeho první dva předchůdci?

Hlavní hrdina Luděk, kterého hraje Martin Hofmann (40), se v nové epizodě dostane ještě do větších problémů, i když se mohlo zdát, že horší už to být nemůže. Může. Jeho pohodlnost a nezodpovědnost ho totiž přivede do tragické finanční situace, kvůli které není schopen platit alimenty na svého syna Tondu. Jitka Čvančarová (40), hrající jeho exmanželku Ilonu, mu v následku toho zakáže se se synem stýkat. 

Nejhorší pro Luďka ale je, že mu výčepní Eda zakáže chodit do místní hospody Severka, kde normálně tráví víc času než doma. Eda zase řeší dilema, co dělat, když ho přitahuje Dáša, Luďkův na ženu přeoperovaný bratr Pavel. Nejlepší obrana je útok, a tak se o Dáše nevyjadřuje zrovna v superlativech. „Tobě já už prostě nenaleju. A tý hermafroditě taky ne,“ říká v novém dílu Luďkovi. 

Nemá práci, nemůže vídat Tondu a na pivo taky nesmí. Luděk, který ani v novém díle neodloží svou typickou kšiltovku s nápisem „sea world“,  se nakonec rozhodne konat a začne si hledat práci. Jenže s jeho nulovou pracovní morálkou to tak jednoduché mít nebude. Místní tyran Roman mu nabídne jako brigádu dělat výběrčího výpalného. Jednoduše řečeno, po dlužících lidech bude vybírat peníze jako záruku toho, že jim nikdo neublíží.

Dáša alias Pavel i nadále provozuje ruční mytí aut, u kterého není o její sexy oblečky nouze. V novém díle bude bojovat o záchranu svého pejska, o kterého přišla, když jí ho opilý Luděk prodal.

Podle diváků, kteří již měli možnost tento díl přednostně vidět, bude v tomto díle o něco menší počet hlášek, kterými je MOST! vyhlášený, ale zase se více zaměří na řešení problémů hlavních postav.

Seriál MOST! můžete sledovat každé pondělí od 21:05 hodin na ČT 1. 

Fotogalerie
40 fotografií