I když Erika hraje už téměř dvacet let na divadle, tak teprve role Dáši v seriálu Most ji dostala do povědomí. A je jasné, že tahle role je pro ni odrazovým můstkem. Sama herečka to přiznala v talk show Karla Šípa a prozradila na sebe hned několik pikantností. Když se moderátor zajímal o sexuální scénu, kterou bude mít s Romem Frantou, tak neměla problém přiznat, jak podobné scény vznikaly.

"Některé scény vznikly během natáčení tak přirozeně a nečekaně, že ani nebyl čas o nich přemýšlet. Když režisér řekl svlékni se, tak jsem se prostě svlékla," netají se Stárková, která je švagrovou dejvického herce Václava Neužila. Její sestra Lenka je jí tak podobná, že si je dost často lidi pletou.

"Nejsme dvojčata, ale jsme si opravdu velmi podobné. Už nemám sílu lidem vysvětlovat, že to nejsem já, tak si třeba hodinu povídám s někým, koho vůbec neznám. A stávalo se, že si nás pletl i Vašek a občas se přehmátl. Prostě sáhl vedle. Ale on se tím taky chlubí, takže mám dovoleno to takhle veřejně říkat," tvrdí Erika.

Fotogalerie
22 fotografií