Tvůrci seriálu Petr Kolečko a Jan Prušinský sbírají ze všech stran jen samé chvály. Diváci se do Mostu! okamžitě zamilovali, někteří dokonce kvůli němu odsunuli své jiné oblíbené pořady. Už druhé pondělí diváci doslova řvou smíchy u obrazovek. Herci jako Martin Hofmann, Jitka Čvančarová, Erika Stárková nebo cikán Zdeněk Godla vypouští z úst takové hlášky, které si diváci ihned vryjí do paměti.

Nejvíc ovšem zaujala hláška herce Michala Isteníka coby Edyho, který má problémy s erekcí. Zpátky do hry ho postaví až Erika Stárková coby Dáša, jež bývala Pavlem. „To nebylo jen takový škubnutí v buřtíku. To byl mahagon!“ svěřil se Eda u zpovědnice knězi.

A bavily i další hlášky. „Na kozy si vyhrála, tak už běž,“ říkal Hofmann Čvančarové. „Škoda, že tě nepředělali na cikánku,“ lačnil pohledem cikán Franta po seriálové Dáše. „Má p*del jak vjezd do lomu,“ ohodnotil Hofmann zadek kamarádky svého seriálového syna Tondy. „To je takovej místní Jamie Oliver,“ vysvětlil seriálový Luděk Dáše, když odnesl jejího drahocenného psa k místnímu kuchaři.

Herci zkrátka perlili a diváci hromadně tleskají nad povedeným dílem. Nejvíc jsou ovšem nadšeni skuteční obyvatelé Mostu a lidé, kteří se tam narodili, ti totiž chválí, že tvůrci ukazují město v zajímavém světle.

Fotogalerie
29 fotografií