Velmi zajímavým zážitkem se pochlubila slovenská moderátorka Erika Barkolová (41), která se prestižního plesu účastní pravidelně. Při odjezdu si zavolala taxi a pak už se nestačila divit.

Zarazila ji už odpověď, kde stálo, že pro ně přijede porshe. „Ale tak oukej, vyšly jsme ven a vystoupil z něj Ondřej Koptík. Jak jsem ho poznala, ptala jsem se, jestli si dělá srandu, a on že ne, že je taxikář,“ prozradila oblíbená slovenská moderátorka webu Topky.sk.

Barkolová připustila, že si není jistá, zda ji Koptík poznal, ale dobře si prý popovídali. „Byl zvědavý, jak bylo na plese, kdo tam byl a tak. Musím říci, že byl opravdu velmi příjemný. Vyprávěl nám, co dělá a jak se má,“ prozradila moderátorka s tím, že se dokonce dozvěděla i novinky o jejich vztahu s Hanou Gregorovou. „Z rozhovoru vyplynulo, že jsou s Hankou v kontaktu, a dokonce bych řekla, že jsou momentálně v dobrém období,“ myslí si moderátorka.

Barkolová dokonce přiznala, že doufala, že Hanu Gregorovou na plese potká, že ji ale domů poveze Ondřej Koptík, by ji ve snu nenapadlo. „Bylo to pro mě velmi šokující a zároveň vtipné,“ dodala Barkolová.

VIDEO: Gregorová o konci divadla Radka Brzobohatého: Ztratila jsem motivaci!

Video
Video se připravuje ...

Gregorová o konci divadla Radka Brzobohatého: Ztratila jsem motivaci! David Turek, Jan Jedlička

Fotogalerie
40 fotografií