Navíc se jako na potvoru podobají jako vejce vejci i názvy jejich divadelních společností. Romana vlastní Divadlo Radka Brzobohatého a vdova po legendárním herci, který zemřel 12. září před šesti lety jen den před svými 80. narozeninami, si založila Divadelní spolek Radka Brzobohatého. To už opravdu může diváky zmást.

A jde o peníze! „Já rozhodně nebudu nic přejmenovávat,“ prohlásila rezolutně Goščíková, která uvádí Tři letušky v posteli. „Chování Gregorové jí pije krev, ale snaží se to na sobě nedat znát. I když už jednou zvažovala, že se obrátí na právníky...,“ prozradil deníku Aha! dobře informovaný zdroj pozadí boje o dědictví po slavném herci. Kromě toho tu jde i o peníze. V kterém divadle je lidé nechají?

Problémy nastaly hned poté, co Goščíková koupila divadlo od Gregorové. Hanka se nechala slyšet, že ji nová majitelka z divadla vymetla. „Není to žádný vyhazov. Dohodly jsme se paní Gregorovou, že nebude členkou Divadla Radka Brzobohatého. A z toho logicky vyplývá, že přestala působit v našich divadelních inscenacích,“ sdělila k tomu Aha! Goščíková.

Fotogalerie
28 fotografií