Ještě před rokem Lucie Vondráčková žila v Kanadě s manželem Tomášem Plekancem (36) a jejich dvěma synky, ale pak se všechno obrátilo o 180 stupňů. Krize manželství vyústila do drsných rozvodových bitev a boj o to, kde bude zpěvačka a herečka s dětmi dál žít. Nakonec dal soud za pravdu hokejistovi, který se už stihl vrátit do Česka před časem.

Před dvěma týdny došlo na to, co se snažila Lucie odkládat – musela opustit Kanadu, kde prožila osm let. Do Prahy přijela jen se dvěma kufry, ale své potomky s sebou neměla, jelikož si je už předtím vyzvedl jejich tatínek. Ten je s nimi nyní prý na společné dovolené. Zřejmě s nimi chce dohnat ztracený čas. A možná jim už i řekne, že se brzy dočkají sourozence. Sportovec totiž s novou partnerkou, tenistkou Lucií Šafářovou (32), čekají rodinu.

Ovšem pro Vondráčkovou to znamená, že náhle osaměla. Ovšem kdo by čekal, že bude jen smutně sedět doma a litovat se, mýlil by se. Blondýnka se totiž vypravila na procházku Prahou a podle fotek se zdálo, že si návrat do metropole rodné země vyloženě užívá. Plná úsměvů se procházela v centru a navštívila i Františkánskou zahradu.

Na sociální síti se pak zase interpretka písní Vítr či Láska na 100 let rozepsala o tom, co viděla. Už před pár dny se rozplývala nad Kafkovou hlavou v blízkosti Národní třídy, posléze obdivovala levandule kousek od svého domu a  nakonec se vrátila tak trochu do dětských let. „Netušila jsem, že je Praha momentálně královstvím koloběžek!" podivovala se a přiznala, že jednu koloběžku hned musela vyzkoušet. „Velká radost! Jsem ale moc zvědavá, jak dlouho mi vydrží. ...Co kluci?" dodala na facebooku a zřejmě se snažila nemyslet na to, že její zatím stále manžel už má život zařízený jinde a s jinou.

VIDEO: Krátce před začátkem rozvodové války sem Lucie jezdila jen kvůli natáčení! Co prozradila?

Video
Video se připravuje ...

Lucie Vondráčková dostala do těla! Natáčela klip pro Kanadu! Veronika Ničmanová, Aleš Brunclík

Fotogalerie
39 fotografií