Ještě měla na sobě svatební šaty, které si zapůjčila v jednom z předních pražských salonů. Úsměvy rozdávala na všechny strany, a to i na hromadu svalů po svém boku. Když Adéla odpoledne po obřadu dorazila ve sportklubu v Kostelci u Křížků na místa zkoušky na večerní koncert kapely J.A.R., osobní strážce ji popadl za rameno a v jeden moment to dokonce vypadalo, že i za prso! Nic důvěrného v tom ale nebylo.

Herečka se přitom tvářila dost vážně. Že by ji snad holohlavý drsňák zrovna zachránil od klopýtnutí? Nebo ji chtěl jen vést správným směrem? Kdo ví... Tak či tak se při bližším zkoumání podařilo deníku Aha! zjistit, že tím mužem je boxer – olympionik Petr Horáček.

Při potyčce přišel o slezinu

Svou profesionální kariéru Horáček ukončil před šesti lety, kdy po šarvátce s rusky hovořícími muži na křtu kalendáře Sámera Issy (33) utrpěl těžká bodná zranění a přišel o slezinu. Od té doby si přivydělává také jako příležitostný herec. Objevil se např. ve filmu Bony a klid 2 a zahrál si také v seriálu Dáma a Král. Jako profesionálního boxera Karla Kudlu Kudličku ho zavraždili bodnutím nůžkami do krku.

Řekla ano! Takhle si Gondíková vzala Langmajera

Video
Video se připravuje ...

Řekla ano! Takhle si Gondíková vzala Langmajera Divadlo v Rytířské

Fotogalerie
124 fotografií