O tom, že se Langmajer s Gondíkovou vezmou, se šuškalo už několik týdnů. Jindy tajnosnubný herec to oznámil netradičně a s velkou pompou, až se to zdálo jen jako vtip. Jedinečný koncert J.A.R. s podtitulem Kouba se žení! Čeká vás skvělá show, spousta dobrého jídla, pití a zábavy. Společně konečně oženíme Koubu! Tak hurá na to,“ stálo totiž v pozvánce na událost, které veselka předcházela.

V sobotu v poledne se pak na místo začala sjíždět vysoká koncentrace rodinných příslušníků obou snoubenců. Otec ženicha Jiří Langmajer starší na místo dokonce přijel s karavanem a utábořil se na blízké louce, nechyběl ani bratr nevěsty Dalibor Gondík. Svatebně vyladěný byl i herec Marcela Vašinka, který se objevil jako jeden z prvních, či zpěvák Dan Bárta. Dorazila Mahulena Bočanová, Ivana Andrlová, Pavel Vítek, Janis Sidovský, Veronika Arichteva, Jan Dolanský, Lenka Vlasáková, Jiří Strach, Martin Dejdar, Veronika Jeníková, Richard Genzer či Petr Kolečko a mnozí další.

Odhadem bylo na akci zhruba tři sta svatebčanů. Jejich příchody kulminovaly okolo třetí hodiny odpolední. Okolo čtvrté hodiny dokonce přistál vrtulník - kdo v něm ale seděl, nebylo jasné. Obřad začal v 15:50 a poté následovalo focení a další tradiční svatební náležitosti. Okolo šesté se už Jiří ale z modrého obleku převlékl do nátělníku a teplákových šortek, ve kterých vylezl na pódium kapely nacvičit si proslov.

Sám herec i nevěsta mlžili do posledního dne. „Myslím, že jste to všichni špatně pochopili, ale on to byl vlastně záměr. Koncert J.A.R. s názvem Kouba se žení nemá vůbec nic společného s mojí svatbou a je otázkou, zda tam vůbec dorazím. Je to vlastně takové předčasné PR tomu, co za rok za dva nastane. V podstatě s Michalem Suchánkem připravujeme pokračování filmu Copak je to za vojáka a já budu opět v roli Kouby,“ tvrdil Blesku Jirka ještě v pátek na MFF KV, kde byl i s Adélou, jejíž ruku zdobí krásný prsten.

Fotogalerie
92 fotografií