Byl rok 2010 a Jiří Langmajer se začal tajně stýkat se svou hereckou kolegyní Adélou Gondíkovou. Vztah se nejprve snažili držet v tajnosti, Jiří byl ještě v té době ženatý s tehdejší manželkou Kamilou (49), s níž má dvě dcery Julii a Terezu. Ovšem jejich manželství procházelo dlouhodobou krizí. Ještě předtím, než se herec sblížil s Adélou, randil s modelkou Petrou Faltýnovou (41). Tu poměr s hereckým bouřlivákem stál manželství s podnikatelem Simonem Šteklem (40).   

„Celá léta jsem se choval jako absolutní kretén. Prostě jsem herectví strašně žral a měl pocit, že když mám jednu hlavní roli za druhou a odehraju dvě stě padesát představení ročně, tak si můžu dovolit cokoli,“ řekl v rozhovoru pro časopis Instinkt Langmajer. „Herečky se mě bály, novinářky jsem doháněl k slzám,“ přiznal. Po sblížení s Adélou však nastala změna v jeho chování k lepšímu.

Langmajer tvrdí, že jeho proměna začala daleko dřív a to v roce 2007, kdy si vážně poranil páteř při natáčení v Rumunsku, ovšem největší podíl na jeho proměně měla právě Adéla.

„Jednak jsem měl těžký úraz a pak dvě operace, po nichž jsem se musel začít učit znova chodit, takže to mi pánbůh opravdu ukázal vztyčený prst, za druhé jsem potkal Adélu,“ řekl před lety. „Aniž bych jí chtěl mazat med kolem pusy, tak tím, jak se chová, ze mě skutečně dělá lepšího člověka. Díky ní jsem si uvědomil spoustu chyb a začal jsem se snažit chovat mnohem lépe jak ke svému okolí, tak i sám k sobě – začal jsem se třeba víc smát a dívat se na věci optimističtěji než dřív,“ prohlásil Langmajer. „Za to, jaký dneska jsem, vděčím skutečně především Adéle,“ vyznal se Langmajer před časem.

Video
Video se připravuje ...

Copak je to za manžele? Langmajer a Gondíková po svatbě pařili v uniformách! David Kundrát, Martin Hykl

Adéla však vehementně popírá, že by na svého partnera měla takový vliv a uvedla, že kdyby se poznali dřív, všechno mohlo dopadnout jinak. „Ale to vůbec není moje zásluha, to je čistě věkem – Jirka prostě konečně dospěl. Kdybychom se potkali před deseti lety, tak to takhle nedopadne,“ řekla. Partneři se však poznali ve správnou chvíli a po devíti letech vztahu si nakonec vyměnili manželský slib. Vztah zpečetili v sobotu před zraky tří stovek svatebčanů.

Video
Video se připravuje ...

Řekla ano! Takhle si Gondíková vzala Langmajera Divadlo v Rytířské

Fotogalerie
94 fotografií