Ve svém diáři Adéla Gondíková totiž našla jen jednu mezeru na to, aby si udělala čas a přišla se živě podívat na to, jak Dalibor Gondík tančí na parketě.

Já furt hraju, takže já jsem na tom přenosu byla jednou a taky naposledy. Protože to byl jediný a poslední termín, který jsem měla. A navíc jsem strašně onemocněla. Nejdřív jsem tam nechtěla jít, ale naštěstí horečky opadly, takže jsem tam šla s rýmou všechny nakazit,“ přiznala Blesk.cz herečka s tím, že má diář tak nabitý, že si volné chvilky s přítelem Jiřím Langmajerem a dcerou Nelou (14) musí dlouho dopředu naplánovat.

Je až překvapená, jak Gondík tanec tak hravě zvládá. "Hrozně ho to baví, i když ten tanec je náročný a pro něj hůř, protože to nikdy předtím nedělal. Já na něj koukám jako blázen a myslím, že mu určitě pomáhá ta fyzička, kterou má z běhání,“ svěřila se Adéla. Podle ní Dalibor si nejvíc oblíbil tanec paso doble, který s taneční partnerkou Alicí Stodůlkovou předvedou tuto sobotu.

Říkal, že by ho mrzelo, kdyby vypadl a neukázal paso doble. Na to se hrozně těší. A to se mu splnilo, teď ho ukáže a pak už prý může vypadnout,“ vysvětlila Gondíková. Sama by nad nabídkou jít do StarDance dlouho váhala. Kromě jiné práce teď začíná v divadle Broadway zkoušet na nový muzikál Kvítek Mandragory, kde ztvární hlavní roli.

VIDEO: Dalibor Gondík ve StarDance: Po rychlém startu přišly krize!

Video
Video se připravuje ...

Dalibor Gondík ve StarDance: Po rychlém startu přišly krize! Tereza Kühnelová, Aleš Brunclík

Fotogalerie
27 fotografií

StarDance 2018

Taneční páry Porota Předchozí vítězové

Devátá řada pořadu StarDance ... když hvězdy tančí začala v sobotu 13. října. Moderování se znovu ujmou Marek Eben a Tereza Kostková. Mezi prvními potvrzenými soutěžícími byla hvězda seriálu První republika Veronika Arichteva nebo moderní pětibojař David Svoboda.

Kdo vypadl:

Monika Bagárová Daniela Šinkorová Adam Mišík Richard Genzer Dalibor Gondík Daniela Písařovicová Veronika Arichteva