Druhé kolo deváté řady oblíbené taneční soutěže probíhalo jako obvykle s důrazem na krásu a eleganci, nechyběl ale ani humor. Diváci se opět setkali s deseti páry, které tentokrát zatančily svižnou sambu či romantický valčík. Jedna dvojice už ale tentokrát musela z kola ven!

Vypadnutí zpěvačky Bagárové div nevyrazilo dech moderátorům Marku Ebenovi (60) a Tereze Kostkové (42). A neobešlo se to ani bez slz a smutného tance všech účastníků na závěr. Porota ale někdejší hvězdě SuperStar vytkla pár chyb a ani diváci očividně nebyli nadšení, i přesto, že se dívka přihlásila k romské komunitě.

Tréninky samby jí také daly zabrat, stejně jako Daniela Šinkorová (45) si i ona odnesla i modřiny na nohou. Ještě před vysíláním sdílela na svém Instagramu krátká videa, na kterých jasně dávalal najevo, jak je unavená. Před přenosem si dokonce musela dát šlofíka. 

"Ten konec jsem zabila, ale doufám, že jste se nasmáli," napsala Monika po video s finálovou figurou jejich samby.

Kdo pujde další z kola ven?

Daniela Šinkorová s tanečníkem Michalem Padevětem (37), kteří za waltz v prvním kole získali od poroty nejlepší hodnocení, i tentokrát dopadli výborně a nezastavil je ani zachycený podpatek v sukni. Chváleni byli minule i Dalibor Gondík (48) s Alicí Stodůlkovou (31) či Veronika Lálová a olympijský vítěz David Svoboda (33).

Ještě před začátkem soutěže diváci moc nevěřili tanečnímu umu Václava Kopty (53), který musel ale ještě před začátkem odstoupit ze zdravotních důvodů. Nahradil ho narychlo Richard Genzer (51) a přebral mu i tanečnici Janu Zelenkovou. I přes kratší přípravu ale první kolo zvládl dobře, což nikoho vzhledem k jeho minulosti tanečníka zas tak nepřekvapilo. Černým koněm se ale náhle stala předtím podceňovaná Pavla Tomicová (56). S Markem Dědíkem (35) minulý týden nadchli energickou cha-chou, nyní předvedli pro změnu valčík. V posledních vteřinách se rozhodovalo právě mezi nimi a Monikou a Robinem.

Za favorita byl považován také herec Jiří Dvořák (51), ale méně nadějí lidé vkládali do zprávařky Daniely Písařovicové (39), která přitom porotu oslnila, či do mladíka Adama Mišíka (21). Nejlépe to nevypadalo po prvním kole ani pro hvězdu První republiky Veroniku Arichtevu(32) a jejího tanečníka Michala Necpála (31), kteří si vytančili jen 16 bodů a skončili na pomyslném posledním místě. 

 

UPOZORNĚNÍ: Z důvodu, že někteří diskutující pod články o Stardance píší rasistické příspěvky a komentáře, diskuze zůstane vypnuta. 

 

VIDEO: Daniela Šinkorová: Kvůli StarDance mi zhubla prsa!

Video
Video se připravuje ...

Daniela Šinkorová: Kvůli StarDance mi zhubla prsa! Markéta Reinischová

Fotogalerie
301 fotografií

StarDance 2018

Taneční páry Porota Předchozí vítězové

Devátá řada pořadu StarDance ... když hvězdy tančí začala v sobotu 13. října. Moderování se znovu ujmou Marek Eben a Tereza Kostková. Mezi prvními potvrzenými soutěžícími byla hvězda seriálu První republika Veronika Arichteva nebo moderní pětibojař David Svoboda.

Kdo vypadl:

Monika Bagárová Daniela Šinkorová Adam Mišík Richard Genzer Dalibor Gondík Daniela Písařovicová Veronika Arichteva