Naposledy jsme takhle informovali o bolavých kolenech Pavly Tomicové (56), teď si na Instagramu postěžovaly Daniela Šinkorová (45) a Monika Bagárová (24). I když je dělí skoro celá jedna generace, modřiny mají stejné, byť jedna z waltzu a druhá ze samby. Obě sdílely své bolístky v Instastories.

Šinkorová předvedla ukázkové podlitiny, které se na jejích štíhlých nohách obzvlášť vyjímaly. K tomu přidala poznámku „jsem zvědavá, jak to bude vypadat po sambě“, a smajlík s vyděšeným obličejem. Jen pár hodin nato se na jejím Instagramu objevil takzvaný bumerang, což je krátké, opakující se video, ve kterém skáče svému tanečníkovi Michalovi Paděvětovi do náruče. Se svým partnerem na tanečním parketu má skutečně výjimečný vztah, před přímým přenosem se o něm dokonce dojemným způsobem rozepsala na sociální síti. „Dva a půl měsíce ses o mně staral, nervoval se, smál jsi se se mnou i hádal… a já ti za všechno moc děkuji! Tančit s tebou je životní zážitek. Jsem ti za něj vděčná. Spoléhám na tebe… ať se děje, co se děje!“ vyznala mu Daniela takřka lásku.

Bagárová včera pro změnu ukázala pohmožděninu docela čerstvou a posteskla si, že trénovala až do pozdních večerních hodin. Desetkrát po sobě si dokonce zkoušela s tanečním partnerem Robinem Ondráčkem sambu. Zcela vyčerpaní končili až o půl dvanácté. „Jsme rozbití,“ povzdechla si mladičká zpěvačka do kamery. Jak je vidět, dámy jdou zkrátka do náročného cvičení na sto deset procent a potí krev, do roztrhání těla ovšem makají i jejich tanečníci. Tedy, minimálně do roztrhání kalhot, protože přesně to se Ondráčkovi stalo…

 
Video
Video se připravuje ...

Daniela Šinkorová: Kvůli StarDance mi zhubla prsa! Markéta Reinischová

Fotogalerie
30 fotografií

StarDance 2018

Taneční páry Porota Předchozí vítězové

Devátá řada pořadu StarDance ... když hvězdy tančí začala v sobotu 13. října. Moderování se znovu ujmou Marek Eben a Tereza Kostková. Mezi prvními potvrzenými soutěžícími byla hvězda seriálu První republika Veronika Arichteva nebo moderní pětibojař David Svoboda.

Kdo vypadl:

Monika Bagárová Daniela Šinkorová Adam Mišík Richard Genzer Dalibor Gondík Daniela Písařovicová Veronika Arichteva